Hvězdou červeného koberce se šperky Preciosa

Snad každá žena se chce alespoň jeden večer v roce cítit jako opravdová hvězda stříbrného plátna. Pokud se vám kariéra herečky nějakou náhodou vyhýbala obloukem, pak pro vás máme záložní plán B. Vyrazte na lov šperků, jež podtrhnou vaši krásu a dodají vám ten správný hollywoodský (nebo snad karlovarský?) šmrnc. Jak by měl ideální šperk vypadat?

Šperky z kolekce Flying Gem
Hlavním motivem bižuterního setu Flying Gem je pestrobarevný kolibřík.

Zapomeňte na nudné minimalistické náhrdelníky, raději se zaměřte na květinové motivy, pestrobarevné ptáčky nebo motýly a roztomilé broučky. Letošní léto svádí k nespoutanosti, svobodě a především odkazuje k přírodě a její hravosti. Přesně takové skvosty můžete objevit i v nové kolekci šperků od české značky Preciosa Crystal Garden. Hlavním motivem bižuterního setu Flying Gem je pestrobarevný kolibřík. Naopak florální motivy naleznete v setu Camellia, jenž v sobě nese prvky kamélie. Pokud nepatříte mezi fanoušky výrazných šperků, pak si zamilujete set Ines, který reprezentuje faunu. Uměleckou předlohou pro tento design se stala volavka symbolizující harmonii a duševní klid. Kolekce Crystal Garden jde s dobou, tudíž v její nabídce naleznete i jemné krátké řetízky, jež dekorují krční jamku. Tento typ šperků vypadá skvěle nejen na večerním, ale i na denním nošení. 

Šperky z kolekce Camellia
Kolekce Camellia je zdobená florálními motivy.

Sladit šperk s outfitem? Jednodušší, než si myslíte!

Mnoho žen se pořízení výrazného šperku vyhýbá. Především se obávají toho, že šperk neunosí, nebo v něm, v lepším případě, budou vypadat jako Jarka od kolotočů. Tyto myšlenky jsou naprosto zbytečné, pokud poslechnete Coco Chanel a její nesmrtelný citát. „Předtím, než vyjdete na party, vraťte se k zrcadlu a sundejte jeden šperk.“ Co z toho plyne? Pamatujte si, že jeden výrazný šperk vydá za dva, nesnažte se zkombinovat nezkombinovatelné a výraznější šperky pořizujte v celém setu. Díky tomu se z vás nikdy nestane chodící disko koule, ale naopak budete působit jako pravá dáma. 

Šperky z kolekce Ines
Uměleckou předlohou kolekce Ines se stala volavka.