Sebevědomí v práci i na červeném koberci. Jak ho získat?

Snad každá žena si chce věřit. Jenže stačí jeden pracovní neúspěch, nepříjemný rozchod nebo třeba i sražená várka prádla a my propadáme panice. Cesta za ziskem sebevědomí je trnitá, náročná a často i velmi dlouhá, a proto je dobré, abyste na tuto pouť přibalila něco, po čem sahají i hvězdy stříbrného plátna. 

Milé dámy, vše začíná u spodního prádla, ve kterém se musíte cítit příjemně a především samy sebou. Už žádné vytahané kalhotky či podprsenky s otravnými kosticemi, ale naopak kvalitní a příjemné kousky. Sázkou na jistotu je značka Intimissimi, která věří, že styl, který si žena vybere, odráží její jedinečnou osobnost a život. Filozofie značky vychází z toho, že krása pramení z vnitřní síly ženy a z jejího charakteru. 

Intimissimi

KDO OBLÉKL INTIMISSIMI?

Také hvězdy karlovarského festivalu nedaly dopustit na spodní prádlo Intimissimi, díky kterému se cítily dobře nejen při procházce podél řeky Teplá, ale také během chůze po červeném koberci. Na spodní prádlo Intimissimi vsadila  Nikol Švantnerová, Karolína Mališová, Lea Šteflíčková, Renata Langmannová, Hana Vágnerová, Klára Issová, Tereza Voříšková, Katka Sokolová nebo Anička Kameníková. 

Pořiďte si kousky, které nosí i hvězdy...