Objevili jsme harmonii vína, sushi a čokoládových macarolats

Ve středu 15. září si vše můžete vychutnat ve vinotéce Dobrá vína v Praze. Jako první se bude podávat suši a bílá vína.

Pak přijdou na řadu italská červená vína a tradiční italské delikatesy a večer vyvrcholí spojením francouzských červených vín a čokoládových macarolats značky Michel Cluziel.

Co jsou macarolats?

Les macarolats jsou čokoládové skořápky s různými druhy náplní – oříškovomandlovou, čokoládou ve formě ganache s příchutí karamelu, kávy a nakonec čistou čokoládou z plantáže Los Ancones – Santo Domingo.

Vnější část les macarolats tvoří tvrdší skořápka tmavé čokolády pokrytá různými polevami, ve kterých jsou použita samozřejmě jen přírodní barviva. Jedná se o zcela ojedinělý produkt na trhu, který získal cenu odborníků za svůj inovativní přínos trhu Tendances et innovations Sial 2008.

Čokoláda s příběhem

Příběh, který se váže ke vzniku macarolats se dozvíte během degustace. Cena degustace je 500 korun za osobu.

Kdy a kde:
15. 9. 2010 od 18 hodin, Dobrá vína, Na Květnici 18, Praha 4