10 věcí pro hubnutí

Běh10 věcí pro hubnutí

Ověřené a účinné hubnoucí metody, nízkotučné nápoje, stroje na cvičení a produkty, s nimiž zaručeně shodíte pár kilo — co si letos pořídit a co dodržovat?

Nevíte si s něčím rady? Poraďte se
Říká se, že po ovocných dietách se hubne. Ve skutečnosti ale mohou být nebezpečné. Stejně tak se tvrdí, že po chlebu se tloustne, přitom ten sám o sobě tloustnutí nezpůsobí… Hubnutí obklopuje celá řada mýtů. Abyste se zbavila všech předsudků nebo pokud si něčím nejste jistá, klikněte na internetové www.stob.cz. Najdete tedy praktické rady ohledně cvičení, jídelníčku, navíc se můžete přímo poradit s odborníky na výživu.

Sklenka hořčíku

Magnesia Neperlivá

Zjistilo se, že většina žen má nižší příjem hořčíku, než je doporučováno (od 300 do 400 mg za den). Výsledkem je pak únava, podráždění, nespavost, závratě… V období zvýšeného stresu, při dietách a těhotenství přitom potřebujeme ještě vyšší přísun minerálů a stopových prvků. Lepší než se vrhnout na tabulku čokolády je ale dát si doušek vody Magnesia. Můžete si vybrat perlivou, mírně perlivou i neperlivou variantu.

Šlapejte doma
Kettler Pokud nemáte ráda přeplněná fitcentra, kupte si kvalitní rotoped a udržujte si fyzičku doma. Jak si jej vybrat? Nutností je, aby měl polohovací sedlo a řidítka. Jen tak si kolo upravíte přímo na sebe a předejdete bolesti zad či páteře. Skvělé je, má-li kolo počítač. Ten vám umožní sledovat tepovou frekvenci, spálený počet kalorií, rychlost nebo ujeté kilometry. Uvidíte, že vás tak šlapání bude víc bavit. Další informace najdete například na stránkách www.insportline.cz či www.kettler.cz.

Zeštíhlující olej domácí výroby
Olej Zkuste si sama udělat svůj zeštíhlující olej… Tady je recept: do 100 ml panenského olivového oleje přidejte dvacet kapek oleje z jalovce, dvacet z cypřiše, dvacet ze šalvěje (k dostání v bioobchodech). Nechte dva dny odležet a pak si namasírujte kolena, stehna, zadek, břicho a paže.

Pryč z města
Podle posledních studií francouzské společnosti ARTAC (Association pour la Recherche Thérapeutique Anti-Cancéreuse), zabývající se výzkumem rakoviny, vyvolává u zvířat veliké zatížení organismu látka benzpyren, která uniká z katalyzátorů. Na lidi tyto látky působí přibližně jako mastné kyseliny omega-6: brání tukovým buňkám v uvolňování nadbytečného tuku. Takže ať žije venkov!

Čtěte více: