Když u stolu sedí celá rodina…

Mama Shelter Praha je mnohem víc než jen hotel, kde najdete obří postele a televize nebo bezplatnou vysokorychlostní síť wi-fi. Mama je místem, kde se mladí tvůrci a rockeři současné Prahy volně mísí s rodinami, zvědavými turisty a byznysmeny na služebních cestách. Do Prahy navíc přináší oblíbenou koncepci food sharingu neboli dělení se o různá jídla podle svého hesla: „Podělit se znamená starat se a mít rád.“ 

Na co se můžete těšit? 

Italská, francouzská, americká nebo regionální kuchyně… Tým profesionálů pod vedením šéfkuchaře Josefa Brdy vás doslova vezme na cestu kolem světě a připraví z každého kontinentu to nejlepší. Podělit se můžete o výběr populárních japonských „gyozas“ se sezamovou omáčkou nebo vyzkoušet izraelskou specialitu „shakshouka“. Dáváte přednost rybám? Dejte si tuňáka „tonkatsu“. Máte rádi maso? Pak si musíte objednat místní hamburger nebo argentinský „entrecote“! Jste vegetariáni? Populární havajská miska Poke s rýží a zeleninou bude vaše „must-have“. A restaurace Mama má něco i pro vaše přátelé či rodinu ze zahraničí. Pozvěte je třeba na tradiční domácí guláš s houskovým knedlíkem a teplý jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou nebo malinový ovocný knedlík. 

mama

O zábavu postaráno!

Vezměte do restaurace děti i přátelé a o jejich zábavu se rozhodně nebojte. Naleznete tam herní stůl, kde si můžete zahrát šachy, domino nebo třeba Člověče, nezlob se, ale také videohry a stolní fotbálek. V lobby je pak kultovní flipper. Ve čtvrtek, pátek a v sobotu večer si pak klidně můžete dát drink u sedmnáctimetrového baru s živou hudbou. 

Co takhle zajít na brunch?

Pokud bychom vám ale měli doporučit jen jednu jedinou věc, kterou musíte v hotelu Mama Shelter vyzkoušet, pak to jsou jejich legendární brunche. Kromě snídaňových specialit v něm najdete vše od pizzy až po šťavnaté hamburgery. Samozřejmě uvařené s láskou jako od maminky. A bonus navíc? Kromě skleničky prosecca tu na vás čeká i živá hudba například v podání kapely Charlie One, která tu vystoupila začátkem února. 

Stůl pro dva nebo pro deset? V restauraci Mama žádný problém: