Miley Cyrus ve sváru s Dolce & Gabbana

Je to velmi, velmi prosté. Dva se nemohou dohodnout a přes Instagram si posílájí ironické komenty. Zažili jsme to už asi několikrát, ale nikdy za tím nestála tak slavná jména. 

Celé to začalo pánskou přehlídkou Dolce & Gabbana, která probíhala v sobotu vpodvečer v Miláně. Italský módní dům s oblibou vsází na svých přehlídkách na slavná příjmení a počet followerů na Instagramu. Díky hezké tváři, a nebudeme si nic nalhávat, i slavnému příjmení se vedle modelů, jako jsou syn Pamely Anderson Brandon, syn Cindy Crawford Presley Gerber, syn Jude Lawa Rafferty, procházel i bratr Miley Cyrus BRAISON. 

Braison Cyrus (23 let) si v sobotu na přehlídce Dolce & Gabbana odbyl svůj modelingový křest. 

Hrdá a uvědomělá Miley na svém Instagram zveřejnila svoji podporu a poblahopřála svému bratrovi k úspěchu. A zároveň si neodpustila politickou poznámku na adresu Dolce & Gabbana. 

"P.S.: D&G, nesouhlasím s vaší politikou ....ale respektuju váš postoj podporovat mladé umělce a prostor, který jim dáváte, aby se mohli předvést."

Snímek obrazovky 2017 06 19 v 18.25.43 1e6be

Na co Miley narážela? Na to, že Dolce & Gabbana jsou jedni z mála návrhářů, kteří oficiálně oblékají první dámu Ameriky Melanii Trump. A Miley během amerických voleb na konci minulého roku jasně podporovala Hillary Clinton. 

Stefano a Domenico v minulosti měli podobný nesvár s Eltonem Johnem, kdy se pustili do kritizování umělého oplodnění. Nazvali jej sterilním aktem. Elton John je naopak jeho velkým zastáncem a se svým partnerem Davidem si takto pořídili svoje dvě děti. 

Poté, co se rozpoutal tento nový skandál na Instagramu s Miley, návrhářské duo oživilo starý hashtag právě z dob neshod s Eltonem #BoycottDolceGabbana a do prodeje pustili trička s tímto hashtagem za 425 amerických dolarů, které si mohou koupit jen stálí zákazníci značky. 

Snímek obrazovky 2017 06 19 v 18.26.58 d363b

Stefano na Instagramu argumentoval, že to, že jsou návrháři první americké dámy, je apolitické a že tím rozhodně nepodporují republikány a Trumpa. 

Instagram italského módního domu nelenil a repostoval post od Miley se svým zněním, kde se vyjadřují: "Jsme Italové a politika nás nezajímá a už vůbec ne ta americká. Vyrábíme oblečení, a pokud si myslíš, že můžeš dělat politiku na Instagramu, pak jsi ignorant. My tvoje posty ani komenty nepotřebujeme, prosíme, příště nás raději ignoruj!" #boycottdolcegabbana

Snímek obrazovky 2017 06 19 v 18.27.09 8b8ec

Nikdo z nás asi neví, jak tahle instagramová bitka skončí. Zvednou se prodeje značky Dolce&Gabbana, nebo se zvedne prodej posledního singl Malibu od MC. A nebo že by svět čekal na Miley a změnilo se politické smýšlení. Kdo ví?

My v ELLE se přikláníme spíš k tomu, že nastane poptávka po tričkách s hashtagem #boycottdolcegabbana.