Nenechte si ujít: módní a šperkařský pop-up store

Po New Yorku, Londýně, Miláně a Paříži přišel čas i na nás. Na právě probíhajícím pražském Designblok Premier Fashion Weeku se představí nejen mnoho stálic, ale i nové hvězdy na českém módním nebi. Fashion week se nesoustředí pouze na oděvní část odvětví. Symbolicky tak v rámci nedělního pop-up shopu, který bude otevřený všem nadšencům české módní scény, nabídne sjednocení dvou disciplín, které jsou každá jiná, ale úzce spolu souvisí – autorský módní design a autorský šperk.

Pop-up shop v galerii Křehký začne v 11 hodin. Vystaveny a připraveny k vyzkoušení budou všechny linie představené v rámci přehlídek pro jaro/léto 2013 i výhledové kolekce pro podzim a zimu přelomu letošního roku. Některé práce bude možné zakoupit pouze na nedělním pop-up shopu. Kolekce Martiny Špetlové, která působí v Londýně, pařížské kolekce Melle Chacha, Vaniny Escoubet, nebo tašky AnPlusKa po skončení Designblok Premier Fashion Weeku odcestují zpět do vlasti.

Speciální akcí v rámci pop-up shopu bude šperkařský brunch taktéž v galerii Křehký. Na něm se představí nová kolekce loňských Grand designérů roku Zdeňka Vacka a Daniela Pošty, tvořících pod značkou Zorya, nebo šperky rodinné šperkařské firmy BeldaFactory. Svou práci představí také Věra Nováková, nový objev na české scéně Kristýna Španihelová či objev loňského Designbloku Janja Prokić.

Zkrátka je na co se těšit!

Vstup na pop-up shop i prodejní šperkařský brunch je volně otevřen veřejnosti a je zdarma.

Kdy? V neděli 24. 3.

Kde? Galerie Křehký, Osadní 35, Praha 7 (otevřeno veřejnosti)

V kolik? 11.00–14.00 šperkařský brunch
             11.00–18.00 pop-up shop módy a šperku

Kdo?
Pavel Brejcha
Beldafactory
Cockerel
Eva Eisler
Vanina Escoubet
Kateřina Geislerová
Melle Chacha
Monika Drápalová
Jindra Jansová
Karolína Juříková
Kermanach
Eliška Kuchtová
Monika Krobová
Muset
Klára Nademlýnská
Denisa Nová
Věra Nováková
Janja Prokić
Liběna Rochová
Kristýna Španihelová
Martina Špetlová
Tereza Ujevičová
Hana Zárubová
Zorya (Zdeněk Vacek a Daniel Pošta)