Valentýnská soutěž: vyhrajte zamilované ponožky Happy Socks

Vyznat lásku na Valentýna a po něm ještě nikdy nebylo tak snadné. Díky naší soutěži můžete získat teplý a cool dárek pro oba dva. Zahřejte svoje nohy srdíčkovou romantikou. Navíc bude díky malému detailu jasné, že patříte k sobě. Srdce v kalhotách (a vykukující z jejich lemu) prostě nikdy nebylo tak symbolické.

Máte možnost vyhrát tři dárkové krabičky Happy Socks, každá ukrývá dva páry ponožek – pánskou a dámskou velikost. Ukážete své milované osobě, jak vážně to s ní myslíte. A až se spolu budete dívat na romantický film a slavit výročí, nejednou se usmějete při pohledu na hebkou látku s barevným vzorem.

happy

Odpovězte správně na soutěžní otázku, a valentýnský dárek bude váš.

Kolik výrobků značky Happy Socks najdete na on-line shopu Urbanlux.cz?

  1. 100

  2. 187

  3. 205

Správnou odpověď najdete zde: http://www.urbanlux.cz/

Jak hrát?

Správnou odpověď zasílejte na e-mail soutěž@elle.cz s předmětem HAPPY SOCKS

Vyhrává 50., 150. a 250. správná odpověď.

Soutěž bude ukončena 18. 2. a výherce naleznete na těchto stránkách nejpozději 20. 2. 2014. O výhře vás budeme informovat e-mailem.

Prostudujte si prosím pečlivě podmínky soutěže na http://burdamedia.cz/podminky.php. Svou účastí poskytujete vydavateli časopisů (BURDA Media 2000 s. r. o., IČ: 25611518, se sídlem Na Zátorce 1, Praha 6) souhlas s užitím a zpracováním svých osobních údajů a kontaktů (GSM, e-mail, SMS, MMS apod.) pro marketingové a redakční účely.