TOP 10 trendů podzim/zima 2013/2014

40. léta

Upozorněte na své ženské křivky za pomoci hlubokého výstřihu, útlého pasu a sukně ke kolenům. Stejně jako ikony stříbrného plátna z poloviny minulého století volte šaty ve tvaru přesýpacích hodin a k nim boty na podpatku. To vše nejlépe v černém provedení.

40_leta_-_Bottega_Veneta

Tartan

Inspirujte se skotskými kilty a tvorbou Vivienne Westwood. Kostkovaný vzor bude zdobit kabáty, šaty i sukně. Některé kousky dokonce připomínají ‚vietnamské‘ tašky z tržnic. 

tartan_-_Moschino

Mohér 

Svetry z hebkého materiálu vybírejte volné, abyste dosáhla vzdušného vzhledu. Dokonalý efekt vytvoříte kombinací s upnutými lesklými nebo koženými materiály. 

moher_-_Alexand_Wang

Tvíd

Elegantní vlněný materiál už rozhodně není jen záležitostí mužských šatníků. Zařaďte ho i do toho svého v podobě klasického kabátu nebo hřejivých šatů. 

tweed_-_dolce_and_gabbana

Kozačky nad kolena

Vyzývavá obuv zažívá comeback. Patří ale jedině k jednoduchým a střízlivým outfitům, jinak byste působila lacině. 

kozacky_nad_kolena_-_Emilio_Pucci

Kožešiny

Tento trend bude určitě tím nejdiskutovanějším ze všech. Letos jsou navíc kožešiny extravagantní a zhlédly se v punkové kultuře.

kozesiny-_Roberto_Cavalli

Královská modř

Novou černou se stává tmavě modrá. Nejlépe uděláte, když z ní vytvoříte zcela monochromatický look. 

kralovska_modr_-_Celine

Bílá

Proměňte se ve sněhovou královnu a oblečte se do bílé od hlavy až k patě. Pro ozvláštnění můžete přidat i smetanové nebo béžové tóny.

bila_-_Isabel_Marant

Světle růžová

Pastelová barva je na zimu celkem neobvyklá, ale objevuje se téměř na každém druhu oblečení. Zkuste si v tomto odstínu pořídit třeba kožený křivák. 

ruzova_-_miu_miu

Roztomilé potisky

Vraťte se do dětských let se svetry se srdíčky nebo tričky s postavičkami z kreslených pohádek.

roztomile_potisky_-_Burberry