Karolína Kurková, supermodelka: Miluju zmrzlinu Purely Decadent, protože je vyrobena z kokosového mléka.
Linda Vojtová, topmodelka: Chubby Hubby od Ben&Jerry's.
Klára Issová, herečka: Domů si občas koupím jogurtový sorbet nebo Acaico. A když jsem na Výtoni, vždycky ráda zajdu do PuroGelato. Tam se člověk nesplete a může experimentovat, protože jsou tam všechny chutě skvělý... kupříkladu zmrzka s bazalkou.
Dara Rolins, zpěvačka: Úplně nejvíc miluju zmrzlinu Ben&Jerry's New York Super Fudge Chunk, která se u nás bohužel (nebo bohudík?) neprodává. Takže nemusím říkat, jak se pokaždé těším do Ameriky a jaké zmrzlinové orgie probíhají právě teď, když tady jsme.
Tereza Voříšková, herečka: Nejvíc miluju višňovou zmrzlinu s indickou bazalkou a zakysanou smetanou, kterou jsem si vymyslela, protože na zahradě bylo tolik višní, že už jsme nevěděli co s nima. A pak samozřejmě polárkáč, takovej ten s mřížkovou čokoládou z dětství. A Míšu v malinách. A Mrože v bílé čokoládě. A citronovou z cukrárny v Čakovicích. Hlavně ale miluju sdílet zmrzlinu s někým, protože člověk ji nesmí jíst sám.
Antonín Soukup, módní designér: Super skvělou zmrzlinu z čerstvých jahod si často dáváme blízko našeho ateliéru na farmářských trzích na náměstí Jiřího z Poděbrad. Ale poslední degustace proběhla v Třeboni na náměstí – poctivá čokoláda.
Martha Issová, herečka: Nejraději mám čokoládovou, konkrétně z Angelata pod Petřínem. Bohužel ji miluje i moje dcera, která, když ji sní, vypadá, jako by se brodila bažinou.
Linda Matásková, asistentka režie a produkční: Marcipánovou, protože chutná jako dětství. A bílou, která se táhne, jakoby právě roztekla v rendlíku. Obě mají v Bonbon.
Hanka Vágnerová, herečka: Jahodovou od Häagen Dazs nebo českýho Mrože. Prostě miluju jahody v jakýkoli podobě...
Richard Hrádek, kavárník: Nejraději mám točenou zmrzlinu s jahodama v mekáči. Taky straciatellu v Cream&Dream a vanilkovou v Cipriani. Ale točená v mekáči je nejvíc. Fakt!
Ben Renč, fotograf: Točenou dvoubarevnou (jahoda/banán) ze Světozoru. Mám ji nejraději proto, že je to první zmrzlina, co jsem jako dítě ochutnal. Evokuje mi léto, dětství, Smíchov...Emotikona smile
Jan Králíček, fashion&beauty consultant: Tohle je moje přísně střežené tajemství a doufám, že si ho necháte jen pro sebe. Nejlepší zmrzlina na světě je ta sicilská! Rodinná zmrzlinárna Duomo, která byla založena v roce 1952 právě na Sicílii, má na světě jen tři pobočky. Jedna je v Miláně (teprve od roku 2003), a tak lehce na dosah při každém fashionweeku. Zapomeňte ovšem na vybírání podle barev! Zapomeňte na velké kádě přetékající sladkou hmotou! Tohle je sofistikovaná zmrzlina z ingrediencí pocházejících z valné většiny z rodiných plantáží. Umělecká zmrzlina! V malém obchodě na zastrčeném náměstí Cincinnato 1 jsou v bílém pultu ukryty malé nerezové nádoby s tou nejlepší a nejopravdovější zmrzlinou na světě, jež chutná božsky. A protože jsme fashion, dáváme si hlavně sorbety bez mléka, ale čas od času si prostě musíte líznout té jedinečné Pistacchio di Raffadali nebo Ricotta delle Madonie!