10 věcí bez kterých se na MBPFW neobejdete

autor textu: Josefína Joštová

Módní maraton je tady. Připravili jsme pro vás výbavu, díky které si módní svátek užijete na maximum.

1. Smartphone

Ať už na zachycení vlastního outfitu, streetstyle nebo přehlídek, smartphone s nabušeným foťákem je nutností číslo jedna. Zachyťte okamžiky, které vás budou inspirovat po zbytek sezony.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

2. Power banka

Určitě v době Mercedes - Benz Prague Fashion Weeku máte také feed na Instagramu zaplněný fotkami a videi z přehlídek. Až na ně sami půjdete, nezapomeňte si power banku, která váš telefon po celodením maratonu plném focení a natáčení v rychlosti opět přivede zpátky k životu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

3. Rtěnka

Rudá, nude, růžová či ohnivě červená, rtěnka je rozhodně must have tohoto víkendu.

4. Káva

Jelikož přehlídky trvají každý den několik hodin, je dobré doplnit zásoby kofeinu, aby vám nic neuteklo a na všechno jste byli soustředění. V Nespresso kavárně na vás čeká výběr té nejlahodnější kávy.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

5. Deštník nebo pláštěnka

Ještě sice není duben, ale počasí je i tak nevyzpytatelné a nikdy nevíte, kdy se vám bude hodit skrýt svoje pracně upravený účes před deštěm. Proto by vám stylový deštník nebo trendy pláštěnka neměla chybět.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

6. Brýle

Až začnou přehlídky, buďte připraveni na smršť blesků fotoaparátů a ostrá světla. A mějte pořád po ruce sluneční brýle - nejlépe nějaké cool v orginálním tvaru.

7. UBER

Aplikace Uber se hodí každému, kdo se rozhodl na takovou událost vytáhnout podpatky a nechce, aby ho po trmácení se po kostkované Praze bolely nohy ještě před začátkem. Řidič je u vás do pár minut, celou dobu ho můžete sledovat na mapě a platíte bezhotovostně.

S promo kódem MBPFW18 navíc získáte slevu!

8. Klobouk nebo baret 

Barety jsou momentálně trendy, klobouky jsou nestárnoucí klasika. Ani s jedním nešlápnete vedle.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

9. Stylové zavazadlo

 Do něčeho všechny ty nezbytnosti dát musíte. Tak ať je na co se koukat!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

10. ODVAHA 

Na MBPFW je vše povoleno a nic není zakázáno. Proto se nebojte vytáhnout ty “moc vysoké” boty, "moc výrazné" šperky, "moc odhalující" šaty, nebo třeba všechno dohromady!

Zobrazit příspěvek na Instagramu