Chcete se přiblížit své vytoužené postavě? Vyzkoušejte tyto fitness aplikace

Nebudete si muset kupovat drahé členství v posilovně! Ani v denně nabitém programu hledat čas na hodinu/dvě v posilovně plné lidí. Naopak! Cestu k perfektnímu tělu můžete začít pěkně z pohodlí vašeho gauče, respektive spíš na koberci pod ním. Stačí si do telefonu stáhnout jednu z těchto aplikací a najít pevnou vůli k pravidelnému tréninku. Výsledky pro vás budou tou nejlepší motivací! Jdete do toho s námi?

Pro štíhlou postavu

Není náhoda, že program krásné Kayly Itsines je jednou z nejvíce stahovaných aplikací na světě. Kombinuje totiž každodenní tréninky s nutričními radami a obsahuje i funkci „tracker”, kde krásná trenérka sdílí úspěchy svých klientů a dává fotografie „před” a „po”, aby motivovala více než 10 milionů svých followers. Zvolit si můžete vše od jemného zahřátí až po silový trénink. My se chystáme vyzkoušet Kaylyno proslulé 28minutové cvičení HIIT, které je dostatečně krátké, abychom si na něj všichni našli čas, a zároveň dostatečně účinné, aby již za měsíc cvičení byly vidět výsledky. 

app

K dispozici je pro Android, iOS i Apple TV - ZDE 

cara

 

Spalovač tuků

Box pomocí aplikace? Pokud si stejně jako my pomyslíte, že tohle nebude fungovat, jste na omylu. Důkazem je trenér Louis Rennocks a aplikace The Boxx. Kombinace krátkých a ostrých boxerských pohybů s cviky, při kterých využíváte váhu svého těla, je rychlá, efektivní a navíc si u ní užijete spoustu legrace. Pokud jste nikdy předtím box nezkoušeli, je dobré pustit si nejdřív rychlé minutové video s technikou. Unavené svaly pak snano protáhnete například v doprovodné lekci jógy.

app

K dispozici je pro Android, iOS i Apple TV - ZDE

 

cara

Pro milovníky jógy

Stejně jako například FaceTime, aplikace Yogaia využívá obousměrného streamingu prostřednictvím fotoaparátu na vašem mobilu, tabletu či počítači, aby vám přinesla soukromou lekci s trenérem přímo do vašeho obýváku. Vybrat si můžete z několika úrovní a samozřejmě i času podle vaší flexibility. Startuje se na 15minutových meditačních lekcích, ale vyzkoušet můžete třeba dvouhodinovou Ashtanga jógu. Do streamované hodiny se může přihlásit několik lidí najednou a instruktoři budou právě díky streamování opravovat vaše cviky a motivovat k větším úspěchům. 

app

K dispozici je pro Android, iOS a Apple TV - ZDE