ELLE trend: pět z jednoho města

Rok co rok ve stejnou dobu se na bitevním poli stylu a trendů utkají vojska módního průmyslu. Jenom ti nejlepší si ale svým vítězstvím zajistí místo ve vašem šatníku. Na podzim se tak na základě vašeho rozhodnutí mohou osobní módní sbírky – síně slávy – rozrůst o několik nových, nablýskaných kousků. Letos to budete mít jednodušší! ELLE byla na každé z přehlídek a je připravena vám naservírovat pět nejlepších tipů z každého ze čtyř měst módy – New Yorku, Londýna, Milána, Paříže.

Best of… New York!

1. Nejdokonalejší vzorování inspirované indiánskou kulturou vytvořili Jack McCollough a Lazaro Hernandez pro label Proenza Schouler.
2. Superúzké a supersexy sukně vyslal na molo Marc Jacobs.
3. Nejněžnější potisk navrhly sestry Kate a Laura Mulleavyovy, když za značku Rodarte nechaly po mole kráčet kreace s natištěnými obilnými lány.

ELLE trend: pět z jednoho města

4. Nejsebevědomější ženské bytosti stvořila návrhářka Donna Karan. Pyšně a vznešeně chodily po mole zahalené v hedvábí a pravých kožešinách.
5. Nejfuturističtější doplňky, a přesto zcela nositelné doplňky navrhl designér Alexander Wang. Co byste řekli slunečním brýlím s chlupatými nožičkami?

Zajímá vás, co nejlepšího bylo k vidění na přehlídkách v Londýně, Milánu a Paříži? Pokud ano, kupte si říjnovou ELLE.