Blogerka Chiara Ferragni je novou designérkou show Intimissimi on Ice

Ve veronské aréně se již počtvrté uskuteční velkolepá show "Intimissimi on Ice". Budete také u toho, abyste viděli kostýmní kreace Chiary Ferragni? 

Chiara má na svém Instagramu neuvěřitelných 10 milionů followerů a její blog "The Blonde Salad" je jedním z nejúspěšnějších na světě. Má život plný cestování, přátel, módy a nyní i slavného snoubence (italský zpěvák Fedez). Fedez Chiaru požádal o ruku v přímém televizním přenosu a my si říkáme, jaké asi budou její svatební šaty? 

Díky tomu všemu si ji značka Intimissimi vybrala, aby navrhla kostýmy pro novou show s názvem "Legend of Beauty". Chiara už v minulosti spolupracovala například na limitované kolekci pro módní značku Tod's. 

Sama Chiara se na show těší: "Jsem ráda, že můžu spolupracovat právě na téhle show, kterou jsem sledovala od jejího prvního ročníku. Partnerství s Intimissimi vzniklo spontánně, ale je to, jako bych se pro něj narodila."

Chiaru v Itálii (a nejenom tam) přezdívají "královnou sociálních sítí" a její osobní styl sledují po celém světě miliony fanoušků. 

Narodila se v Kremoně, je jí třicet let. Její otec je zubař a matka spisovatelka. Kromě zmíněného blogu, který se stal digitálním fenoménem, má Chiara oděvní značku, která nese její jméno. Není tedy vůbec nic nepochopitelného, že ji italská značka spodního prádla oslovila pro spolupráci. Viva l'Italia!

Ovšem Chiara není první VIP designérkou krasobruslařské show. V roce 2015 kostýmy pro Intimissimi on Ice navrhovala stylistka a návrhářka Patricia Field, která je známá svými módními kreacemi pro seriál Sex ve městě nebo film Ďábel nosí Pradu. 

Pro Chiaru je tak módní laťka nastavena dost vysoko. Ovšem jak známe tuto módní blogerku, máme se na co těšit. Letošní show tak určitě bude bomba. 

Show "A Legend of Beauty" proběhne 6. a 7. října ve Veroně a lístky jsou právě v prodeji.