Trendy plavky pro jaro a léto

Při příležitosti uvedení nové kolekce plavek uspořádala italská značka velkolepou módní show. Prezentace nové kolekce se konala v italském městě lásky - ve Veroně. Hlavními hvězdami večera byly modelka Sara Sampaio a česká modelka Ester Satorová. Tu přijel na přehlídku podpořit i její přítel Tomáš Berdych. Ester byla z přehlídky nadšená „Jsem velmi ráda, že jsem se mohla zúčastnit přehlídky tak světoznámé značky jako je Calzedonia, která probíhala ve Veroně. Módní přehlídka byla do posledního detailu promyšlena, a proto si myslím, že si ji náramně užili jak hosté, tak modelky. Plavky zářily teplými barvami - oranžové, růžové, červené a žluté s detaily různých barevných flitrů. Krásný make up a vlnité vlasy jen podtrhly krásu těchto modelů. Byl to krásný zážitek!„ podělila se s námi Eser o své bezprostřední zážitky.

Calzedonia_show_6

Koncept přehlídky pracoval s rozličnými podobami mořské scenérie. Ke zhlédnutí byly nejrůznější krajiny v moři ve všech svých projevech a stejně barvité byly i jednotlivé modely. Podobně jako přírodní scenérie vzbuzují široké spektrum emocí, bylo tomu tak i u každého z předváděných kousků.

Fascinující mořské hlubiny, radostná atmosféra na pláži prosycená letními paprsky slunce, sugestivní barevná paleta, proměnlivost mořských živočichů…to vše bylo ve Veroně k vidění. Barevné obrazy pohrávající si se všemi smysly publika dokonale doladily emoční náboj a představily kolekci Calzedonia 2014 opravdu ve velkém stylu.

Podívejte se na fotografie z módní události v galerii!

Trendy plavky pro jaro a léto