Únor 2/2013

Co v ní najdete?

- speciální valentýnský projekt: tři české modelky vás nechají nahlédnout do svého soukromí a prozradí, co je s jejich partnery svedlo dohromady…
- patříte k těm, kdo Valentýna moc nemusejí? Kolik takových mezi námi je a co je k nechuti vede, nad tím se zamýšlí Bára Šťastná ve svém fejetonu, který najdete na str. 27.
- co si vybrat z módní nabídky nadcházející sezony? Je toho hodně – můžete být za vílu, gejšu, květinářku, zlatokopku… nebo snad bojovnici? Ať už je vám blízký jakýkoli styl a nálada, ELLE vám nabídne to nejlepší.
- v oblíbeném seriálu ‚jak nosit‘ vám poradíme, s čím zkombinovat saténový bomber, bohémské šaty, zvonové kalhoty nebo grafickou košili
- rubrika Detaily vás provede doplňky a šperky – v únoru vládne bílá, ale nejen ona. Nalistujte, a uvidíte!
- nejen filmové fanoušky potěší rozhovor s režisérem Emirem Kusturicou, jehož filmy Češi dobře znají – vzpomínáte na Underground, Arizona Dream nebo Černá kočka, bílý kocour? Kusturica nyní vydává svou autobiografii s názvem Kde jsem v tom příběhu já?
- velká únorová módní story se tentokrát odehrála v hlavní roli s Jessicou Biel, která ji nafotila v úchvatných pařížských kulisách.
- další módní story jsou ve znamení ‚tiché elegance‘ a extra stylu za málo peněz…
- to nejlepší z líčení, vůní a péči o problematickou pleť najdete na stránkách věnovaných rubrice Krása, a konečně tak překonáte trable s pletí!
Příjemné počtení!


predplatit-elle