VIP Marni v H&M: Jak jsme si užili výjimečnou akci?

Po několika úspěšných kolaboracích s věhlasnými značkami (Versace, Lanvin, Stella McCartney, Karl Lagerfeld) přišlo na řadu Marni. V našich končinách ne tak známé jako ve světě, přesto o nic méně skvělé. Kolekce plná vzorů, plastových doplňků a lesklé kůže byla konečně zpřístupněna veřejnosti. Stalo se tak 7. března v prodejně H&M na pražských příkopech. Stylové krásky českého showbyznysu jako Kateřina Winterová, Klára Issová, Tereza Voříšková či Jana Plodková nebo chlapci ze skupiny Charlie Straight se tu v modelech od Consuelo Castiglioni proplétaly mezi fotografy a skupinkami nakupujících.

H&M tentokrát na VIP akci změnilo strategii nákupu. Dříve bylo zákazníkům přiděleno pouhých patnáct minut štěstí, tentokrát se dav (fronta byla dlouhá několik desítek metrů) pouštěl do prodejny sice postupně, ale každý se do ní mohl kdykoli vrátit. Bylo tu rušno, největší tahanice byla o doplňky. Tyrkysové krabičky mizely po desítkách. Úspěch měl i slaměný klobouk a volné šaty.
Co jsme si odnesli my? Investovali jsme do úžasné hedvábné sukně s modro-vínovými puntíky, černého kabátku, klobouku a několika plastových drobností na krk a zápěstí. Jupíí!

Co jste si vybrali vy? Byli jste mezi šťastnými, nebo vyrážíte na nákupy až po oficiálním zahájení prodeje?

Chcete vidět, jak vše 7. března probíhalo? Pusťte si naše video :-)

VIP Marni v H&M: Jak jsme si užili výjimečnou akci?