Biosnídaně ve velkém

Přidejte si Elle do oblíbených na Google zprávách

Restaurace Sarah Bernhardt vám možná nic neřekne, hotel Paříž už ale určitě. Legendární pražský hotel byl postaven na začátku minulého století a dodnes si zachovává nezaměnitelný prvorepublikový styl a vysokou úroveň. Jeho součástí je i restaurace Sarah Bernhardt, v jejíž kuchyni vládne šéfkuchař Karel Hynek. Pokud se budete chtít někdy před návštěvou z ciziny blýsknout, doporučujeme: vezměte ji sem. Třeba na snídani!

Pro oživení zdejší nabídky totiž Karel Hynek vymyslel servírování snídaně v biokvalitě. Přesně v duchu moderního trendu ji připravuje pouze z bioproduktů českých farem. Příklad? Pochutnáte si tu na ovčím a kozím sýru z Jeseníků, pošumavském medu, domácím jogurtu z Jizerských hor nebo čerstvém chlebu z Jablonce nad Nisou.

Snídaně se tu ve všední dny podávají od 6.30 do 10.00, o víkendu do 10.30. Stojí 490 Kč, ovšem přidávání je neomezené.Více informací najdete na www.hotel-paris.cz