Biosnídaně ve velkém

Restaurace Sarah Bernhardt vám možná nic neřekne, hotel Paříž už ale určitě. Legendární pražský hotel byl postaven na začátku minulého století a dodnes si zachovává nezaměnitelný prvorepublikový styl a vysokou úroveň. Jeho součástí je i restaurace Sarah Bernhardt, v jejíž kuchyni vládne šéfkuchař Karel Hynek. Pokud se budete chtít někdy před návštěvou z ciziny blýsknout, doporučujeme: vezměte ji sem. Třeba na snídani!

Pro oživení zdejší nabídky totiž Karel Hynek vymyslel servírování snídaně v biokvalitě. Přesně v duchu moderního trendu ji připravuje pouze z bioproduktů českých farem. Příklad? Pochutnáte si tu na ovčím a kozím sýru z Jeseníků, pošumavském medu, domácím jogurtu z Jizerských hor nebo čerstvém chlebu z Jablonce nad Nisou.

Snídaně se tu ve všední dny podávají od 6.30 do 10.00, o víkendu do 10.30. Stojí 490 Kč, ovšem přidávání je neomezené.Více informací najdete na www.hotel-paris.cz