Exkluzivní večeře s Champagne Philipponnat

Přidejte si Elle do oblíbených na Google zprávách

Již druhým rokem pořádá restaurace Le terroir exkluzivní degustační večeře, kterých se osobně účastní významné osobnosti evropského vinařství.

Při degustacích jsou hosté seznámeni s historií jednotlivých vinařství. Ochutnávají se starší a zajímavé ročníky, speciálně uvolněné z privátních archivů.

Tentokrát se budou degustovat exkluzivní vína Champagne Philipponnat.

Degustaci doplní menu šéfkuchaře Jana Punčocháře.

– Amouse bouche: čerstvé mušle sv. Jakuba se slávkami pošírovanými v champagne s pažitkovým aspikem a kaviárem
– Na másle grilovaný mořský vlk s teplým salátem z hnědé čočky a křupavým telecím brzlíkem
Králičí stehna plněná liškami a kaštany s černými lanýži
– Pečená divoká koroptev se světlým telecím jus
– Grilované navety a bramborové lasagne

Kdy a kde?
21. dubna od 20.00, Restaurant Le terroir, Vejvodova 1, Praha 1

Za kolik?
12 000 Kč, při platbě v hotovosti na místě 10 000 Kč