Exkluzivní večeře s Champagne Philipponnat

Již druhým rokem pořádá restaurace Le terroir exkluzivní degustační večeře, kterých se osobně účastní významné osobnosti evropského vinařství.

Při degustacích jsou hosté seznámeni s historií jednotlivých vinařství. Ochutnávají se starší a zajímavé ročníky, speciálně uvolněné z privátních archivů.

Tentokrát se budou degustovat exkluzivní vína Champagne Philipponnat.

Degustaci doplní menu šéfkuchaře Jana Punčocháře.

– Amouse bouche: čerstvé mušle sv. Jakuba se slávkami pošírovanými v champagne s pažitkovým aspikem a kaviárem
– Na másle grilovaný mořský vlk s teplým salátem z hnědé čočky a křupavým telecím brzlíkem
Králičí stehna plněná liškami a kaštany s černými lanýži
– Pečená divoká koroptev se světlým telecím jus
– Grilované navety a bramborové lasagne

Kdy a kde?
21. dubna od 20.00, Restaurant Le terroir, Vejvodova 1, Praha 1

Za kolik?
12 000 Kč, při platbě v hotovosti na místě 10 000 Kč