Květinové menu

Rozkvetlé menu bude v druhém květnovém týdnu nabízet brněnská restaurace Noem Arch.

S jedlými květy se obvykle setkáváme na dezertech nebo v salátech. V tomto případě se ovšem šéfkuchař vydal mnohem dál.

Kromě zmíněného si tak budou moci hosté vychutnat květy i s rybou či králičím masem.

Co se bude podávat?

Salát
Variace jarních salátů s kvítky chryzantémy a nudličkami z trojbarevné mrkve s jemným malinovým dresinkem a tousty
Předkrm
Lehce prouzené filé z mořského vlka, podávané na květinovém salátu s citronovou pěnou a grilovanými cherry rajčátky
Hlavní jídlo
Roláda z vykostěných králičích stehýnek balená v tyrolské slanině, podávaná s nádivkou s kousky kaštanů, se zámeckými bramborami a begonií
Dezert
Pěna z bílé čokolády s příchutí levandule na pomerančovém piškotu, podávaná s čerstvými jahodami a zdobená maceškami

Kdy a kde?
7.–9. 5., Noem Arch, Cimburkova 9, Brno

Za kolik?
Celé menu stojí 670 Kč, jednotlivé chody budou v nabídce i samostatně