Ochutnejte podzim v La Bouchée

Přidejte si Elle do oblíbených na Google zprávách

Speciální večer, během něhož bude prostřednictvím degustačního menu představen nový jídelní lístek, pořádá brněnská restaurace La Bouchée.

Těšit se můžete na carpaccio z kachních prsou, dýňovou polévku či grilovanou jehněčí kýtu. Vše bude doplněno vybranými víny.

Podzimní degustační menu:

  • Carpaccio připravené z kachních prsou ochucené cibulovou marmeládou a čerstvou rukolou
  • Foie gras pošírované v portském víně podávané na perníkovém polštářku
  • Krémová polévka z pečené dýně parfémovaná šafránem, zdobená cuketovými hranolky a kapkou dýňového oleje
  • Řezy z jehněčí kýty na horkém grilu podávané s bramborovo-zázvorovými rösti
  • Tradiční francouzský koláč tarte au citron zdobený poctivou šlehačkou

Kdy a kde?

25. 8. od 19.00, La Bouchée, Údolní 33, Brno

Za kolik?

Celé menu včetně vín stojí 899 Kč.