Akce probíhá v restauraci Vltava a jako hosté máte možnost sledovat přípravu pokrmů v režii šéfkuchaře Milana Peška přímo na pultu v restauraci. Kromě toho vám také zkušený sommeliér poradí, jaká vína jsou k daným pokrmům nejvhodnější.
Dozvíte se různé triky, které v kuchyni využijete i vy, a poté si můžete vychutnat svou porci v restauraci s výhledem na Vltavu.
Menu:
Předkrm
Míchané salátové listy s plátky červené řepy a krůtími játry na madeiře
nebo
Dýňová polévka s čedarem, sójovými klíčky a čerstvým koriandrem
Hlavní jídlo
Jelení hřbet v bylinkové krustě s burskými oříšky a javorovým medem, omáčkou z červeného vína a pečenými marockými brambůrkami ve slanině s tymiánem
nebo
Bažantí prsíčko špikované šunkou serrano na pomerančové omáčce s brusinkami, máslové noky se špenátem a parmazánem
Dezert
Ořechový dortík v čokoládové kresbě s vanilkovou zmrzlinou
nebo
Brusinková panna cotta s lesním ovocem a zmrzlinou z černého rybízu
Kdy a kde:
13. 10. 2010 od 19.00, hotel President, nám. Curieových 100, Praha 1
Cena je 850 korun za osobu.