Odkoukejte triky od šéfkuchaře hotelu President

Akce probíhá v restauraci Vltava a jako hosté máte možnost sledovat přípravu pokrmů v režii šéfkuchaře Milana Peška přímo na pultu v restauraci. Kromě toho vám také zkušený sommeliér poradí, jaká vína jsou k daným pokrmům nejvhodnější.

Dozvíte se různé triky, které v kuchyni využijete i vy, a poté si můžete vychutnat svou porci v restauraci s výhledem na Vltavu.


Menu:
Předkrm


Míchané salátové listy s plátky červené řepy a krůtími játry na madeiře


nebo


Dýňová polévka s čedarem, sójovými klíčky a čerstvým koriandrem



Hlavní jídlo


Jelení hřbet v bylinkové krustě s burskými oříšky a javorovým medem, omáčkou z červeného vína a pečenými marockými brambůrkami ve slanině s tymiánem

nebo


Bažantí prsíčko špikované šunkou serrano na pomerančové omáčce s brusinkami, máslové noky se špenátem a parmazánem


Dezert


Ořechový dortík v čokoládové kresbě s vanilkovou zmrzlinou


nebo


Brusinková panna cotta s lesním ovocem a zmrzlinou z černého rybízu
Kdy a kde:

13. 10. 2010 od 19.00, hotel President, nám. Curieových 100, Praha 1 


Cena je 850 korun za osobu.