Tip na léto: snídaně jako na francouzském venkově

Začněte den jako Francouzi – fantastickou snídaní s přáteli na venkovní zahrádce. Nejlépe v pražské Brasserie La Gare, protože v ní to bude autentické. Tady si nehrajete na Francii, tady totiž ve Francii jste.

Snídaňové menu tu tak podle toho také vypadá. Dejte si variantu Classique, a naservírují vám talíř s francouzskou šunkou a ementálem, máslo, marmeládu, košík domácího slaného i sladkého pečiva, kávu a džus. Jiný den zkuste menu Gargantua, a pochutnáte si na omeletě s bayonskou šunkou, másle, marmeládě, domácím pečivu, kávě a džusu. Vybírat tu ale můžete i z dalších lahůdek, jako jsou pošírovaná vejce, nejrůznější omelety, vejce Bénédicte, francouzské crêpes nebo domácí vafle. Kdo by neměl dost, může si objednat dobroty z pekárny La Gare. Croissanty s čokoládou, šneka s pudinkem…

Ilustrační foto

Všechno je připraveno podle tradičních receptur ze surovin, pro které si z Brasserie La Gare jezdí přímo na francouzský venkov. Snídaně se podávají každý den od 8 do 11 hodin. A tak na snídani v Brasserie La Gare vidíme jen jedinou chybu. Ve všední den se po ní musí jít do práce.