"Nedávám si žádné české jídlo. Rodiče stejně vaří zdravě hlavně zeleninu a já si na českou kuchyni obecně nepotrpím, je pro mě většinou hodné těžká. Žiju a jím zdravě. Doma v Americe si třeba dělám štrůdl, ale pšenici nahrazuji špaldovou nebo fazolovou moukou. A o Vánocích v Americe opět připravím zdravou verzi českého bramborového salátu."
1. Salát z restaurace Jack’s Wife Freda

2. Turecký čaj v Istanbulu

3. Domácí dýňový koláč

4. Bezlepkové kakaové palačinko-wafle, bez cukru, s banánem, malinami a kokosem

5. Bavorské vdolky, návrat do dětství a můj jediný úlet

6. Salát se špenátem a sýrem feta

7. Vajíčka k snídani

8. Avokádový sendvič

9. Bagel s avokádem a lososem v údolí Nappa

10. Skopové s karamelizovanou cibulí, rajčaty, mozzarelou a skleničkou merlotu

11. Salát ze zelené rýže, nektarinek, kukuřice a sýru feta

12. Okurkový salát

13. Ovesná kaše s jahodami a kokosem

