ELLE.cz guide: Jak vyřešit módní dilema mezi sezonami?

Několik příštích týdnů se ponese v jednom jediném základním problému: Co na sebe? Končí léto a s ním i jeho trendy a na řadu nastupuje podzim s úplně jiným pohledem na věc. Po čem tedy sáhnout v mírně chladných dnech, kdy se ještě huňatý svetr zdá jako svatokrádež?

1. Vrstvěte
Počasí si s námi hraje, tak si hrajte i vy se svým outfitem. Ráno oblečte košili, lehký kardigan, přehoďte sako s tříčtvrtečním rukávem, k tomu ohrnuté džíny a sandály. Když odpoledne začne být nesnesitelně teplo, rozepněte jeden či dva knoflíčky u košile a vykasejte rukávy.

2. Nadechněte se
A nechte dýchat i svůj look. Vsaďte na teplé materiály s oversized střihem. Maxišaty, zvonové kalhoty, dlouhý svetr. Budete v pohodlí, přesto zahalená v látce.

3. Prodlužujte
Zejména délku sukně. Krátkou (s povzdechem) položte zas na několik dlouhých zimních měsíců na dno skříně a z ramínka sundejte kolovou s délkou těsně pod kolena. Jsou in, jsou cute.

4. Obalte se
Když ráno není zrovna výstavní počasí, obmotejte krk a ramena luxusní kašmírovou pašmínou.

5. Neskákejte přes kaluže
Obujte holínky! Babí léto je přesně jejich doba. A navíc je využijete i za podzimních plískanic. Investujte do klasiky od Hunter (koupíte např. na www.tamsin.cz) jako Kate Moss či do nové kolekce od Burberry (a když už tam budete, kupte si baloňák na podzim :-))