Jak na jaře nosit černou a být v ní cool?

Ačkoliv trendy této sezony nahrávají všem milovnicím barev a vzorů – čím výraznějších, tím lépe – černá ani letos na jaře v ulicích nechybí. Naštěstí! Jak být na jaře a v létě v černé od hlavy k patě, neumřít při tom horkem a nevypadat ani trochu nudně?

Naučte se jednoduché triky našich oblíbených influencerek.

black viennawedekind e8efd

1) Zaměřte se na detail jako @viennawedekind

Asymetrický střih, nápis, volány na rukávech nebo ultra chic boty – v tmavé kombinaci vyzní originální prvek nebo doplněk o to více.


 

 black harper f5bc5

2) Ukažte kůži jako @harperandharley

V jednobarevném outfitu se s kontrasty nepočítá. Pokud tedy nezvolíte jako cool prvek své tělo! Hrajte si s průstřihy a originálními střihy a uvidíte, že z vás okolí nespustí oči. Navíc vám nebude horko ani v ten nejprosluněnější den.


 

black damselindior 525f8

3) Najděte si své nápisy a vzory jako @damselindior

Rozbijte celočerný celek vzorem, grafikou nebo nějakým výrazným nápisem. Odláká pozornost od jednolitého zbytku a navíc bude působit elegantně i ve zcela sportovní kombinaci.


 

black camillecharriere dfb5c

4) Hrajte si s texturami jako @camillecharriere

Tahle barva toho snese nejvíc ze všech, proto se nebojte obléct latexové kalhoty, semišový overal či sukni z lakované kůže jako Camille. Nejlepší výsledek? Když cool materiálů zkombinujete hned několik naráz!


 

black chiaraferragni c022d

5) Nebojte se průsvitných materiálů jako @chiaraferragni

V sofistikované černé je dovoleno vše. I se trochu ukázat, v průsvitných materiálech. Na ty je - obzvláště v poslední době - expertka Italka Chiara Ferragni. Zkuste to jako ona!