Jen vy, on a luxusní kufr Rimowa na cestách

Samozřejmě ne sami, ale s láskou vašeho života. Unaveni zimou si představujeme Indonésii, Karibik nebo Kalifornii. A samozřejmě se stylovým kufrem. Jako první nás napadají kufry Rimowa. Pokud vás děsí představa last minute úprků, nechte Kalifornii na jaro. A pokud vám značka Rimowa nic neříká, pak rychle čtěte dál. Jde totiž o jednoho z předních světových výrobců zavazadel. O něm byste vědět měli.

Visačka Made in Germany už dopředu naznačuje hlavní poznávací znamení produktů Rimowa – špičková kvalita vycházející z dlouholeté tradice, využití nejlepších inovativních materiálů, charakteristický design. Rimowa jednoduše svět kufrů posouvá dál. Vyrábí je z hliníku a polykarbonátu, který má hned několik fantastických vlastností. Je lehký, ale extrémně odolný, a navíc si dokáže zapamatovat svůj tvar. Po deformaci se vrací do původního tvaru. Umí tohle vaše cestovní taška?

Na Valentýna připravila Rimowa zamilovaným dárek. Pro ni elegantní kufry Salsa Deluxe z kolekce Orient samozřejmě v červené barvě, pro něj hliníkový model Titanium multiwheel Topas ® v odstínu titanu.

Kde je koupíte? V prodejně Rimowa na Praze 1 v Pařížské ulici 26.