Michelle Williams a nová kolekce šperků

Módní dům Louis Vuitton představuje svou nejnovější kolekci, tentokrát se zaměřuje na doplňky ze zlata. Motivy z ikonického monogramu toto jaro rozkvétají do třpytivých odstínů tyrkysové, růžové, zelené a černé. Řetízky na krku a zápěstí se nenápadně lesknou ve světle prvních jarních paprsků. Vše dostává jemnou, delikátní podobu, které nelze nijak než zcela propadnout, zamilovat se na první pohled.

Kolekce "Color Blossom BB" kombinuje růžové zlato s perletí a tyrkysem. Zářivé žluté zlato nechává vyniknout nádherným barvám malachitů a hypnotické modři lapis lazury. A co teprve zrcadlový lesk černých onyxů zasazených do bílého zlata. V blízkosti každé kytičky září jako kapka rosy v trávě bílý diamant.

Tváří kolekce se stala Michelle Williams, kterou se značkou pojí mnohaleté pouto. Krásnou herečku jsme v minulosti mohli několikrát vidět pózovat s kabelkami i hodinkami LV, na červený koberec si bere nejčastěji šaty s nejslavnějším módním monogramem a teď múza módního domu přichází s nejnovější kampaní, kterou fotil Patrick Demarchelier.

"Miluji tuto barevnou kolekci pro její svůdnost a originalitu. Je klasická a elegantní zároveň," nechala se Michelle slyšet.

Podívejte se do fotogalerie na všechny šperky z kolekce Color Blossom BB. Který z nich si na jaro vyberete vy?

Michelle Williams a nová kolekce šperků