Mini fashion? Ještě víc cool, než kdy dříve

North West, Suri Cruise nebo Harper Beckham. Malé fashionistky, kterým sice není ještě ani 10 let, ale svůj vlastní styl už mají dávno. A fotografové ani designeři se ho nemohou nabažit. Nedivíme se, z jejich šatníku bychom si vybrali také. A možná bychom ani nevěděli, co dřív. Zatímco malá North West už na sobě měla originály na míro od značek jako je Vetements, Balmain nebo Valentino, Suri Cruise se zase proslavila dětskými podpatky a stylovými mini kabelkami, malá Harper Beckham už se vrhla přímo na navrhování. O její kresbě, která se dostala do kolekce triček Victorie Beckham jsme psali tady.

front row face off harper beckham north west kim kardashian anna wintour david 39c99

Ale ani samotné značky nezůstávají pozadu. Kdo se chce se svojí mini verzí sladit, právě jako to dělá stylová Kim Kardashian i Victoria Beckham, může. Třeba díky ikonické značce Petit Bateau, která šije šaty nejen pro děti všech věkových skupin, ale i dospělé, a to již neuvěřitelných 124 let. 

Jejich novou vánoční kolekci si zamilujete vy i všechny děti, od miminek a batolat, až po malé slečny a kluky. Na své si přijdou nejen všichni milovníci pruhů a proužků, nadčasových střihů a rafinovaných námořnických detailů, ale i ti, kteří do slavnostní sezony potřebují třpyt a lesk. V kolekci Petit Bateau najdete od všeho trochu.

 160113 OSMA PETITBATEAU 110 RAW 180RVB 9d2cc

Celou kolekci najdete na www.petit-bateau.cz nebo v prodejně Petit Bateau v Nákupní galerii Myslbek v Praze.