Na cesty stylově

samsonite-logo


Propagace značky Samsonite.
Elle.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Můžete si pořídit jedno univerzální, ale jestli chcete být nepřehlédnutelná i na cestě na dovolenou nebo služební cestu, musíte si základní zavazadlovou nabídku rozšířit o nějaký ten módní kousek.

samsonite-kufry-1

Shopaholičky, které milují velká města a místo obhlídky památek si užívají tour po vyhlášených obchodech s módou, potřebují kufr, který odveze hromadu nových fashion úlovků, aniž by při cestě domů překročil povolený váhový limit. Elegantní řešení váhového problému nabízí odlehčená zavazadla Samsonite vyrobená z technologicky nejmodernějších materiálů, které jsou nejen extrémně lehká, ale také odolná. Přesně takové jsou kufry Samsonite B-LITE, mají maximální objem a minimální hmotnost díky inovativnímu odlehčenému designu a konstrukci. Nebo SamsoniteCUBELITE, která jsou vyrobena z materiálu Curv®, který je tím nejlepším, co dosud bylo v zavazadlovém průmyslu vytvořeno.

samsonite-kufry-2

Milujete drobné detaily, které vyzdvihují ženskost? I v designu zavazadel najdete ukázku promyšleného designu zaměřeného právě na ženy. Zavazadla SamsoniteESSENSISv perleťových barvách jsou určena pro ženy. Potěší nejen svým okouzlujícím vzhledem, ale také svou praktičností a organizovaným vnitřním členěním.

A samozřejmě nesmíme zapomenout na rodinnou dovolenou. Je jedno, kolik máte dětí, jen vyberte takové zavazadlo, které má hodně místa, je prostorné, starostlivé a ochrání všechny vaše cennosti. Samsonite S’CUREje dosud nejlehčí polypropylenová kolekce. Tříbodový uzamykací systém ochrání vaše cennosti a těsnění kufru zamezí případnému proniknutí vlhkosti.

Najděte si ten pravý módní doplněk na cesty na www.samsonite-nacesty.cz