TENISKY OVLÁDNOU PRAHU! BUĎTE U TOHO!

Vinohradský pavilon na Praze 2 se promění v Mekku tenisek a jeho tři patra jimi budou naplněny až po střechu. Co vás na Teniskology čeká kromě největšího sneaker marketu, kde se budou prodávat limitované edice, nové kolekce a další unikáty ve více než třiceti obchodech, dalšího?

Třeba showroomy značek ADIDAS, NIKE, CONVERSE, PUMA a REEBOK pro vás už několik dní chystají originální program – nechte se nalákat zde http://teniskology.com/#partners. Ale raději se přijďte podívat na Vinohradskou 50 osobně.

Tenisky doplní styling z e-shopu ZOOT či make-up vizážistů DOUGLAS. Bavit se pak určitě budete i na baru ABSOLUT.

Teniskology vám ale nabídne i vlastní program, který se bude odehrávat od deseti hodin od rána až do deváté večerní na hlavní ŠKODA stage. Vystoupí třeba hvězda rapové scény Vladimir 518, shooting star mezi českými DJsNobodyListen. Zažít můžete také originální hudební spojení Dana Bárty a beatboxera en.dru. To vše doplní street dance, parkour, bmx ballet či silová akrobacie.

Potkat se můžete i s T Gurus, jedenácti osobnostmi, které tenisky milují a akci podporují – najdete je na http://teniskology.com/#gurus.

S krabicemi plnými tenisek pak můžete naskočit do připravených vozů ŠKODA Monte Carlo, které vás odvezou na nejbližší metro na Náměstí Míru. Ještě než tak uděláte, nezapomeňte se vyfotit u toho, které bude nacpané teniskami. Pokud se vám totiž podaří tipnout, kolik se jich v autě ukrývá, čeká na vás víkend v Monte Carlu pro dvě osoby.

Takže obujte tenisky a utíkejte pro další! K prvním 2000 párům zakoupených tenisek navíc získáte originální a stylový batoh zdarma.

Pro ty, kdo se na festival teniskové kultury v žádném případě nedostanou, je tu živé streamování, a to hned dvěma kanály. Své studio ve Vinohradském pavilonu postaví Radio Spin a YouTube.

Více info na www.teniskology.com

Hashtag: #teniskology