1010 výloh butiků Bulgari dostává novou podobu

Středobodem této „krajiny“ je tzv. sedmé umění – film, který je inspirací pro sbírku luxusních šperků Cinemagia, která zažila svoji premiéru v červnu na krásném ostrově Capri. Úzký vztah mezi značkou Bvlgari a světem filmu je přímo cítit z okouzlujících a hravých sadách šperků, v nichž se potěšení a zábava potkávají ve světě mezi fantazií a realitou. Barevné plakáty z padesátých let přidávají retro-elegantní akcent a inzerují imaginární filmy odehrávající se v Římě, na Capri, Portofino a Lake Como. To jsou všechno idylická místa, kde si filmové divy užívaly své prázdniny, luxusní životní styl daleko od natáčení…ale jsou to místa, která mají filmovou kvalitu a žije se tam jako ve filmu – v obklopení jachet, paparazzi, s tajnými aférami v pozadí. Výlohám kraluje zlatý popcorn a obrovské barevné kelímky s nápoji, které odrážejí bezstarostné štěstí teplého večera v kině pod širým nebem. 

Umění stylového dovolenkování a kouzlo stříbrného plátna čiší také z výběru vystavených šperků. Kombinace kouzla, vitality a barevných drahokamů vytvářejí luxusní diamantové květy na špercích kolekce Fiorever, jednotlivé náušnice, vrstvené prsteny a veselé řetízky s ikonickým dvojitým logem BVLGARI-BVLGARI, mnohobarevné přívěšky z kolekce DIVAS DREAM, prsteny  B.zero1 se svým avantgardním, svého času revolučním vzhledem i náramky Serpenti přímo volají po nošení a kombinování. Nechybí ani fascinující kabelky kolekce Serpenti Forever a pozoruhodné modely luxusních hodinek Octo, LVCEA, Serpenti a DIVAS DREAM - protože v létě je čas ještě vzácnější.

Středem pozornosti jsou v létě nové modely kolekce BVLGARI BVLGARI: tři úchvatné šperky Gelati - prsten z růžového zlata s růžovým opálem zasazeným mezi diamanty, symbolizující „vykousnuté“ místo, a dva náramky z růžového zlata se svěžími motivy sorbetu v provedení z malachitu či perleti s diamantovými akcenty. To je to pravé letní pokušení! Svěží, barevné a šťavnaté – jak velí léto. 

Pro italské léto, které dobývá svět: