Kurz vaření: humři, krabi, krevety

Hlavní hrdinka filmu Julie & Julia se při přípravě humra téměř psychicky zhroutila.

Pokud se bojíte, že byste mohli dopadnout stejně, vyrazte na kurz do brněnské školy vaření Divoká vařečka.

Pod vedením šéfkuchaře studia Michala Bartáka zvládnete v klidu a pohodě kompletní přípravu humra, kraba a krevet.

Co se bude vařit?
– Koktejl z německého kraba s chilli a zakysanou smetanou, podávaný na carpacciu z okurky
– Grilované tygří krevety s klobásou chorizo a jarní cibulkou
– Bisque – krémová polévka ze skořápek korýšů podávaná s tatarákem z čerstvého fenyklu
– Humr vařený na zelenině s jemnou vinnou omáčkou a bylinkovou bramborovou kaší
– Grilovaný kanadský humr zapékaný s petrželkovým máslem, podávaný s pikantní asijskou zeleninou a křupavým chlebem

Kdy a kde?
12. 6., studio Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno