Kurz vaření: Netradiční grilování

Kurz pořádaný Pražským kulinářským institutem povede Jaroslav Zahálka, šéfkuchař restaurací La Casa Argentina a La Bodeguita del Medio.

Dozvíte se, co všechno se dá grilovat, jaké kuchařské techniky se dají použít a jak správně postupovat, aby byl výsledek bez jediné chyby. Společně si také na grilu připravíte čtyři speciality, na které na běžné grilovačce nenarazíte.

Co se bude vařit?

  • Kachna uzená na grilu, tomatové chutney
  • Grilovaná vepřová panenka balená v guanciale a pečená rajčata
  • Mexické grilované quesadillas s avokádovým guacamole
  • Rebarborový dezert

Kdy a kde?

20. 7. od 16.00, Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6

Časopis ELLE

Listopadové vydání tištěné ELLE 11/24