Mistrovská cooking show

Hosty Romana Pauluse budou Jan Horký ze Zlaté Prahy, Radek David z La Veranda a Lukáš Skála z InterContinentalu. První tři zmiňovaní jsou držiteli titulu Kuchař roku, Lukáši Skálovi patří ocenění Cukrář roku. Ochutnejte delikatesy od těch nejlepších!

Co bude na menu?
– Amuse bouche

– Čerstvě marinovaný pstruh duhový s tatarákem ze pstruha potočního, s chřestovým salátem a pomerančovým olejem

– Rolované králičí hřbety s játry, pečené bramborové kostky se slaninou, smažená cibulová šiška, hráškové pyré a majoránkové glazé

– Pečená vepřová panenka v pancettě, křenová omáčka, bylinková palačinka plněná kapustovým ragú, kroketa z konfitovaného vepřového bůčku

Medovo-kávový řez s knedlíčkem v zakysané smetaně, čokoládová variace s rumem doplněná naloženými meruňkami a meruňkovým sorbetem

Kdy a kde?
17. června v restuaraci La Rotonde, hotel Alcron, Štěpánská 40, Praha 1

Za kolik?
Menu bez nápojů stojí 1400 Kč, doplněné o vybraná vína pak 2200 Kč.