MAKE-UP NA BALI PODLE ALEX SEDLÁČKOVÉ

foto: Jakub Bobuski

Alex Sedláčková je autorkou úspěšného blogu Alexanderplatz. Miluje módu, kosmetiku a cestování. Momentálně tráví čas na Bali a prozradila nám, jak pečuje o sluníčkem namáhanou pleť a jak vypadá její denní líčení. 

  • Žiješ teď na Bali se svým přítelem. Co byl ten hlavní důvod se přestěhovat zrovna tam? 

"Bali bylo láska na první pohled. Už při první mojí návštěvě jsem věděla, že tu musím strávit víc času, abych si ho užila naplno. A cítíme to tak oba. Je to místo, kde jsme šťastní. Je tu všechno, co k životu potřebujeme - slunce, oceán, surf, dobré jídlo, jóga... Jsme ve věku, kdy nemáme žádné závazky a prostě jsme si řekli, že je ideální čas strávit pár měsíců tam, kde to máme oba rádi. Výhodou je, že oba můžeme pracovat prakticky kdekoliv, což nám dává neuvěřitelnou svobodu a možnost cestovat."

  • Je to pro vás spíše delší dovolená nebo tam chcete zůstat napořád?

"Bereme to víc jako delší dovolenou. Původně jsme si mysleli, že náš pobyt tady bude mít i pracovní režim, ale moc tomu tak není. Rozhodli jsme si to tu užít naplno a věnovat se tomu, co nás baví."

  • Bylo těžké se zabalit na dobu neurčitou? Co ti pomohlo se u balení rozhodnout? 

"Tak o balení mi ani nemluv. Bylo těžké zanechat spoustu mých oblíbených kousků doma a přesvědčit se, že je doopravdy tady nepotřebuji. Nakonec jsme odlétali se čtyřmi kufry. Bohužel se musím přiznat - umění praktického balení neovládám."

  • A teď trochu k beauty. Bez čeho nemůžeš na Bali žít? 

"Bez kvalitní péče o pleť. Moje pleť je tu vystavena neustále sluníčku, větru a slané vodě a dostáva docela zabrat. Už dva roky jsem věrná kosmetice Biologique Recherche a na Bali jsem si zabalila jejich krém Protection U.V. a Reparation U.V. První je na ochranu proti UVA,UVB a zárověň na hydrataci a druhý krém následně po slunění pokožku regeneruje a zklidňuje."

  • Jak vypadá tvůj denní make-up na pláži? 

"Trávím ve vodě prakticky skoro každý den. Nejvěrnější kámoškou mi je voděodolná řasenka od YSL Beauty Mascara Volume Effet Faux Cils, která mě nezklamala. Nic víc tady k životu nepotřebuju."

  • 3 produkty, který by si doporučila čtenářkám zabalit si sebou na dovolenou?

1. Kiehls Ultra Facial Cream - 24 hodinová hydratace, která vás nikdy neomrzí

2. Červená rtěnka YSL Rouge Pur Couture The Slim - protože vypadá sakra dobře na opáleném obličeji

3.Ushuaya/Smyssly perlový olej na tělo - díky tomu budou vaše nohy stát za hřích

Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
ALEX SEDLÁČKOVÁ doporučuje: