VIDEO: Diagnostika na salonech Kérastase

Vlasy o vás mohou prozradit víc, než si myslíte. Dotváří kouzlo osobnosti, a proto bychom jim měli věnovat opravdu maximální péči. A stejně jako vám lékař nemůže stanovit diagnózu a přesnou léčbu, pokud nezná vaši celkovou anamnézu, tak ani profesionální kadeřník by vám neměl doporučit salonní službu a domácí péči, než provede diagnostiku vlasů a vlasové pokožky.

Samotná diagnostika vás rozhodně nezdrží – zabere zhruba 3–5 minut, během kterých kadeřník zhodnotí za pomoci profesionálních nástrojů: nové mobilní aplikace K Profile a diagnostické kameře od Kérastase, stav vlasové pokožky a kondici vlasů klientky.

Klientka se pohodlně usadí, kadeřník jí postup osvětlí a posléze jí nabídne tablet, na kterém může sledovat svoji vlasovou pokožku a vlasy opravdu, ale opravdu velmi zblízka. Postupně pak kadeřník krok po kroku kamerou analyzuje a vyhodnocuje jednotlivé kroky diagnostiky, společně s klientkou výsledky zaznamenává do aplikace K profile, která na konci diagnostiky vyhodnotí nejvhodnější salonní službu a domácí péči Kérastase na míru klientce.

Klientka si poté sama rozhodne, zdali dopřeje svým vlasům dodatečnou péči, ať už formou služby na salonu, nebo v pohodlí domova díky domácí péči Kérastase.

Díky nové diagnostické kameře a aplikaci od Kérastase získá klientka naprosto podrobný přehled o stavu a kondici vlasové pokožky a vlasů a po konzultaci s kadeřníkem může zvolit péči na míru, která odpovídá nejenom jejím přáním, ale hlavně opravdovým potřebám jejích vlasů.

Přesvědčte se sami v novém videu ELLE Beauty Clubu: