Baby Blue

O tom, že jedna z nejslavnějších zpěvaček dnešní doby Beyoncé Knowles přivedla 7. 1. 2012 na svět  holčičku Blue Ivy Carter, jsme vás už informovali na Facebooku. Od té doby ale na světlo vyplulo tolik informací o utajovaném porodu, že stojí za to je shrnout:

Beyoncé porodila těsně před půlnocí. Porod byl naplánován, zpěvačka svou dceru přivedla na svět císařským řezem.

Kvůli ochraně jedné z nejsledovanějších celebrit dnešní doby bylo v době porodu uzavřené celé jedno patro nemocničního křídla. Na vizitu nesměli ani nepovolaní doktoři.

Aby se na veřejnost nedostal žádný záznam z nemocnice, byly bezpečnostní kamery v budově přelepeny černou páskou. Zaměstnanci si museli vypnout mobilní telefony.

Dcera dostala jméno Ivy podle nejoblíbenějšího čísla rodičů – čtyřky. Nedává vám to smysl? Tak si číslici napište římsky – IV – už vidíte? IVy.

Nadšený táta Jay-Z hned dva dny po narození dcery složil song o jejím příchodu na svět, který nese název Glory. V chytlavé písni popisuje, jak je šťastný a co pro něj rodičovství znamená. Největší událostí ale je, že do skladby je nasamplovaný pláč malé Blue.

A nakonec dojemné prohlášení rodičů: „Ahoj, ahoj, ahoj Baby Blue! Jsme nadšení, že vám všem můžeme ohlásit příchod naší nádherné dcerky Blue Ivy Carter, která přišla na svět 7. 1. 2012. Její porod byl velmi emotivní a extrémně poklidný. Jsme v nebi. Byl to pro nás nejkrásnější zážitek našeho života. Děkujeme všem za vaše přání, modlitby, lásku a podporu.“

A nakonec si pusťte video, díky kterému se celý svět dozvěděl o těhotenství Beyoncé.