Proběhl den vašich snů s ELLE: #ONEFLOWER

Je dost možné, že se pátek 9.9. stal vaším nejoblíbenějším dnem 2016. Proč? Pokud jste přišli do centra Prahy, pravděpodobně jste dostali květinu od Dary Rolins, Honzy Plecháče, Jany Plodkové nebo od jiné známé osobnosti. Jen tak, abyste měli radost. Přesně takový byl totiž  happening ONEFLOWER, který proběhl v pátek 9. září. It’s simple like this.

Od 10 do 17 hodin se navíc na ELLE Flower Marketu v Cafe Cafe v Rytířské 10 díky květinářství Metamorphosis prodávaly květiny nejkrásnější na světě. No vážně!

 {mp4}ELLE - One flower_II{/mp4}

Během dne jste mohli potkat třeba Evu Josefíkovou, Aňu Geislerovou, Kateřinu Sokolovou, Matěje Rupperta, Marušku Doležalovou, Jakuba Koháka, Kláru Issovou, Pavlínu Němcovou, Liběnu Rochovou, Kristiána Černíka a mnoho dalších, kteří dělali radost květinou jen tak.

Do ONEFLOWER happeningu se zapojil i Pasta Oner, jeden z nejvíc cool výtvarných umělců u nás, který pro nás navrhl speciální obálku říjnové ELLE. Ta byla k dostání pouze online a za necelou hodinu se vyprodalo všech 99 výtisků limitované edice. 

cov 35171

ONEFLOWER byl prostě den vašich snů! A věřte, že existuje mnohem víc než 99 důvodů, proč dát někomu květinu.

Tým ELLE děkuje všem, kteří nám pomohli vymyslet a zrealizovat tento výjimečný happening: Martinu Kermesovi (Nomads), Pasta Onerovi, Richardovi Hrádkovi a celému týmu Cafe Cafe a květinářství Metamorphosis

Podívejte se do naší fotogalerie a sledujte nás na Instagramu: #oneflower, @elleczech

 

Proběhl den vašich snů s ELLE: #ONEFLOWER