Chcete bydlet jako Alessandro Michele? Nyní můžete

Zajímalo vás někdy, jak asi bydlí návrhář Alessandro Michele? Nyní to můžete zažít na vlastní kůži. A přímo ve svém bytě.

Módní značka Gucci totiž rozšiřuje působnost a kromě kabelky si budete moci koupit ze stejné dílny třeba i polštář či židli. Záměrem nové kolekce není změnit váš byt na Gucci-land, ale to, aby si každý fanoušek značky a eklektického stylu Alessandra mohl svůj domov dotvořit přesně podle svých představ. 

Všechny produkty jsou inspirované aktuálními kolekcemi módního domu a nechybí jim pověstný italský punc ani tradice. Například menší porcelánové kousky vyrábí Gucci ve spolupráci s Richard Ginori, malou florentskou porcelánkou, která existuje již od roku 1735. Mimo dekorativní objekty Alessandro vytvořil také 4 interiérové vůně – prodávané v podobě svíčky i kadidla – nazvané Fumus, Inventum, Herbosum a Esotericum. 

Vůně i celá kolekce Gucci Décor budou k zakoupení od září tohoto roku, ve vlajkových buticích Gucci, online na gucci.com a ve vybraných concept storech. Nejvyšší čas si vytvořit wishlist!

Chcete bydlet jako Alessandro Michele? Nyní můžete