#ELLEtrend: zvířecí vzory

Z přehlídkovým mol přímo do ulic (a na Instagram). Pokud nás nějaký tend na podzim hodně baví, pak jsou to právě zvířecí vzory. A i když se může zdát, že nejsou pro každého, tento vzor je velice univerzální a zapadne do vkusu a stylu většiny žen. Je totiž jen na vás, jak ho budete nosit. My doporučujeme s odvahou a hlavně po svém! Odvážnější z vás nechť sáhnou po šatech, kabátech nebo sukních. Minimalistky více ocení tygří vzory u doplňků, jako jsou boty, kabelky nebo sluneční brýle. Stačí si vybrat…

Jak nosit zvířecí vzor: NA ŠATECH

Zapomeňte na mini a jděte do midi. Střední délka šatů bude skvělá během dne i na večer. Navíc bude dobře vypadat s kotníkovými kozačkami, které jsou teď v kurzu. 

animal print

šaty, Twin-Set 

cara

Jak nosit zvířecí vzor: NA KABÁTECH

 

Pokud jste duší minimalistka a vaše garderoba obsahuje většinou základní barvy, jako je černá, šedá nebo béžová, pak je kabát s tygřím motivem skvělým upgradem. Žádné experimenty se střihy, čím jednodušší, tím lepší. Zvlášť dobře se vám bude nosit k rolákům, pouzdrovým sukním i denimu.

animal print

kabát, Dolce & Gabbana

 

cara

Jak nosit zvířecí vzor: NA KABELKÁCH

 

Ideální k oživení šatníku. Nepřehlédnutelný prvek ke každému jednoduchému outfitu. Vybírat můžete z mini kabelek, do nichžh se nevejde ani telefon, přes batohy až po XXL tašky. Jedno je jisté: čím větší plocha, tím dominantnější trend zvířecích vzorů si užijete! 

animal print

kabelka, Save my Bag

 

cara

Jak nosit zvířecí vzor: NA BOTECH

Přestože se vám na první pohled může zdát, že je to nákup jen na jednu sezonu, opak je pravdou! Obujte je k pleteninám, kůži i denimu. Leopardí vzory budou vypadat skvěle na kozačkách, lodičkch i teniskách.

animal print

boty, Alexander Wang