Exkluzivně: vydejte se do Arizony s Monikou Marešovou a novou kolekcí H&M Studio

Minulý týden představilo H&M svoji novou exkluzivní kolekci H&M Studio SS19 v americkém městě Sedona. Tam se konal event, na který byly pozvané ambasadorky této kolekce z různých koutů světa. Ty se staly součástí příběhu založeného na myšlence kolekce „The Glamour Explorer“. Z České republiky se na tuto dobrodružnou cestu vydala Monika Marešová.

„Chtěli jsme, aby se lidé cítili, jako by vstoupili do jiného světa, kde se dá jen stěží poznat, co je ještě skutečné a co už je fikce. Chtěli jsme, aby ztratili zábrany, vzájemně reagovali jeden na druhého, stali se součástí příběhu – a nakonec, aby toto kouzelné místo opouštěli s povznášejícím pocitem,“ říká Connie Harrison, Creative Consultant a Immersive Creative Director.

hm

Zážitek trval několik dnů, zatímco se příběh rozvíjel prostřednictvím pečlivě vybraných scén, třeba s představením akvabel Aqualillies, hudebním vystoupením skupiny The Staves, akrobatickou BMX show s mistrem světa Perrisem Benegasem a také kempinkem s fiktivními postavami. Vyvrcholení příběhu bylo odhaleno v rámci velkolepého tanečního vystoupení, po kterém následoval  koncert Maggie Rogers

„Už při prvním shlédnutí nové kolekce H&M Studio jsem měla své jasné favority. Díky tripu do Arizony jsem pak měla možnost celou kolekci vyzkoušet a to přímo v místech, kde byla nafocena mezinárodní kampaň k této kolekci. A najednou se počet mých favoritů rozšířil a hlavně jsem změnila mé předchozí preference! Je skvělé, jak se jednotlivé kousky této nomádské kolekce dají mezi sebou kombinovat a podle toho vznikne originální a hlavně velmi osobnitý look,” vysvětluje Monika Marešová, ambasadorka kolekce H&M Studio „Navíc zde najdete kousky pro jakoukoliv příležitost. A i když jsem člověk, který dává přednost jednoduchosti, tak si mě tato „wild” kolekce získala. Kombinace barev, materiálů a zvířecích vzorů je prostě dokonalá, stejně jako její střihy. Tato kolekce vás donutí odvázat se!” 

Kolekce H&M Studio SS19 je inspirovaná okouzlující a podnikavou „The Glamour Explorer” ženou,  která nedovolí, aby ji její oblečení jakkoli omezovalo – neboť díky své zálibě v cestování poznává nejrůznější místa, od azurově modrých bazénů na střechách budov až po divoké pouštní krajiny.

hm

Naše kolekce H&M Studio je vždy inspirovaná myšlenkou nenuceného glamour stylu. Chtěli jsme ukázat, jak může kolekce SS19 slušet jakékoli dobrodružné glamour duši – jde o výběr jednotlivých kousků, které budou vhodné pro Vaše dobrodružné zážitky,“ říká Pernilla Wohlfahrt, Design Director ve společnosti H&M.

Kolekce H&M Studio SS19 bude dostupná online a v Nákupní Galerii Myslbek v Praze od 21. března. A jestli dorazíte do prodejny už v 9 hodin ráno, můžete si nejenom zakoupit kousky z této krásné kolekce, ale také potkat se s Monikou Marešovou, Zorkou Hejdovou či Renatou Langmannovou, které zahájí její prodej. To vše v atmosféře arizonské Sedony, s adekvátními dekoracemi, hudbou a chutným občerstvením. 

Jaké looky z nové kolekce H&M jsou Moniky nejoblíbenější? Podívejte se do naší galerie: