Italská značka Salvatore Ferragamo získala ocenění Wallpaper* Design Awards 2019

Kolekce pro období podzim/zima 2018, která byla debutem Paula Andrewa jako kreativního ředitele ženské kolekce a ředitele designu pánské kolekce Guillauma Meillanda, se stala důležitým milníkem v historii značky Salvatore Ferragamo. Tito dva návrháři spojili své síly, aby vytvořili novou vizi inspirovanou oslavou moderní doby, která však nezapomíná na cennou historii. 

ferragamo

Guillaume Meilland, si ve vítězné kolekci A/W18 hraje s formálními kódy Salvatore Ferragamo tak, aby zůstaly v souladu s filozofií značky s důrazem na pohodlí a funkčnost. Inspiraci hledal v archivu značky. Autentické kousky však přezkoumal a přeměnil do inovativních moderních střihů. 

Ceny Design Awards jsou každý rok udělovány významným značkám, architektům, stylistům a lidem, kteří stojí za inovacemi v kreativních oborech jako je design, móda, jídlo a životní styl. 

V posledním ročníku pro rok 2019 se akce zúčastnili významné osobnosti jako Paola Antonelli, kurátorka architektury a designu v MoMA v New Yorku, zpěvačka a stylová ikona Neneh Cherry, dánský architekt Bjarke Ingels, set designér David Korins, designér roku 2018“ Philippe Malouin nebo korejský sochař a umělec Do Ho Suh. 

 

Salvatore Ferragamo podzim/zima 2018: