Karl a kotě

Když kreativní ředitel módních domů Chanel a Fendi a vlastník několika brandů prozradil, že má koťátko, všem najednou došlo, že Karl opravdu asi není robot a má tlukoucí lidské srdce, které se rozněžní při pohledu na modrooké chlupaté stvoření. Choupette návrhář dostal od své múzy Baptista Giabiconiho. Není to jen tak ledajaké kotě. Jeho čumáček nikdy nepřivoněl k něčemu, jako jsou konzervy Whiskas. Místo misky v rohu místnosti snídá, obědvá i večeří na vlastním porcelánu u tabule s Karlem. A když se nudí? Hraje si na iPadu a podle slov páníčka je kočička „dobře udržovaná dáma“.

Rádi spolu stolujeme. Šéfkuchař jí připravuje menu. Já jím samozřejmě něco jiného. Ona prostě nerada jí na podlaze. Když spí, je přikrytá polštářkem. Má dvě osobní komorné, jednu na den a jednu na noc. Myslím, že je víc než rozmazlená,“ prozradil Lagerfeld.

Služebné dokonce píšou Choupette deník. Návrhář má totiž rád přehled o všem a mezi to se počítají i okamžiky, kdy nemůže být s milovanou siamskou kočičkou. „Za devět měsíců už mám sepsaných skoro šest set stran. Myslím, že by bylo zábavné jednou vydat Choupettin deníček,“ přemítá excentrický návrhář. Ještě chybí, aby měla kočička vlastní šatník kostýmků Chanel. To se ale nestane, Karl si myslí, že oblékání zvířat do kostýmů je laciné.

Karl a kotě