Let’s play! Louis Vuitton je připraven na mistrovství světa ve fotbale

Značka Louis Vuitton s potěšením oznamuje pokračování své spolupráce s mezinárodní fotbalovou federací FIFA pro letošní mistrovství světa ve fotbale, jehož oficiání název zní: 2018 FIFA World Cup Russia. Po Jižní Africe (2010) a Brazílii (2014) je to pro francouzskou značku již třetí taková spolupráce v pořadí. 

Módní dům Louis Vuitton opět dostal příležitost vytvořit cestovní pouzdro na trofej – FIFA World Cup Trophy Travel Case –, ve kterém bude bezpečně přepravována a vystavena. Výsledkem je nádherné pouzdro s titanovým povrchem vyrobené ručně na zakázku  v dílnách Louis Vuitton v Asnières. Nejvýznamnější ocenění ve fotbalovém světě tak bude moct cestovat elegantně a bezpečně.

Tento projekt je další kapitolou ve stošedesátileté společné historii značky Louis Vuitton a různých legend: od královských rodin přes spisovatele a objevitele až po trofej pro mistry světa ve fotbale.

lv

Značka Louis Vuitton ve spolupráci s FIFA a značkou Adidas také vytvořila pozoruhodnou limitovanou edici pouzder na fotbalové míče – FIFA World Cup Official Match Ball Collection Trunk –, která se ihned stává sběratelskou raritou. Design pouzdra je inspirován tradičními „šatníkovými“ kufry Louis Vuitton. Ale jakmile se otevře, odhalí nečekaný obsah: 14 míčů, z nichž 13 jsou reedice všech oficiálních míčů dosavadních mistrovství světa, jež speciálně pro tuto příležitost Adidas vyrobil, plus jeden nový míč v designu Louis Vuitton. 

A do třetice – nová kolekce Louis Vuitton 2018 FIFA World Cup Official Licensed Product Collection nabízí elegantní a zároveň hravý design nových exkluzivních verzí kabelek Keepall a Apollo, dvě peněženky, kapesní diář, malou peněženku na mince a jmenovky na zavazadla.

Kabelky a malé kožené doplňky jsou v provedení z klasické kůže Epi s inovativní metodou raženým motivem. Kolekce se dále vyznačuje speciálním logem světového šampionátu v Rusku. Na vnější straně všech produktů této kolekce jsou ve stylu týmového emblému natištěny iniciály L.V. Stejné iniciály se poprvé představily na kufrech od Gastona-Louise Vuittona (1883 – 1970).

Značka Louis Vuitton pokračuje v dlouhé tradici možnosti personalizace. Díky důmyslnému systému si zákazníci budou moct během fotbalového mistrovství světa sestavit různě barevné originální tašky Keepall inspirované vlajkami národních reprezentací. Jdete do toho?