Muži, které bychom chtěly…

Jejich problém netkví v tom, že by byli zadaní, zasnoubení nebo ženatí. Ani v tom, že by třeba měli doma malé dítě. Navíc jsou to naši nejbližší kamarádi. Zbožňujeme je, můžeme se jim svěřit s čímkoli, vyplakat se na jejich rameni a nikdy se při tom necítíme trapně. Pochválí nás, že nám to sluší, a vážně se koukají na to, co máme na sobě, a nesklouzávají jim oči, kam nemají. Navíc nás dokážou rozesmát jako nikdo jiný a mají styl. Co jiného si přát? 

Přát si je můžeme sebevíc. Klidně až k vzteku. Ovšem z toho nekonečného doufání bychom taky mohly zůstat do konce života na ocet. Sice krásně vybrečené, pochválené nebo vysmáté od ucha k uchu, ale pořád na ocet. Tihle naši ideální a vysnění chlapi mají ovšem jednu, bohužel nezanedbatelnou nevýhodu (pro nás). Otáčejí se za sexy krasavci úplně stejně jako my. A vůbec nejhorší je, když ten urozený model pohledy opětuje právě našemu mužskému doprovodu. 

To pak do sebe vyklopíme sklenku vína na ex a jdeme si radši pustit romantickou komedii. A doufáme, že ten dojemný scénář jednou prožijeme, ne že ne. Hlavní hrdina filmu byl tak úžasný, že si jeho jméno ještě při závěrečných titulcích zadáváme do vyhledávače… a zjišťujeme: Cože? Matt Bomer je gay? Konec světa. Drsňák z Útěku z vězení Wentworth Miller taky? Kategoricky odmítám. A už se to sype jak domino. Tak si radši otevřeme oblíbený časopis, z kterého na nás vykoukne dokonalá tvorba Marca Jacobse nebo Toma Forda. A ty si už ani na internetu hledat nemusíme. Prostě začarovaný kruh! 

Podívejte se do galerie, které nedosažitelné celebrity miluje redakce ELLE.cz.

Muži, které bychom chtěly…