Na co si dát ve vztahu pozor podle hvězd?

Rak (22.6. - 22.7.)

Zeptejte se sama sebe, co od vztahu vůbec chcete a jestli to také dostáváte. Raci mají sklony se ve vztazích upozaďovat. Ale čas od času je velmi důležité být i v lásce totální egoista.

Lev (23.7. - 22.8.)

Nerada projevujete své emoce, protože máte strach, aby vás lidí nepovažovali za slabocha. Proto emoce podvědomě stále potlačujete a obklopujete se lidmi, kteří jsou naopak velmi emotivní a otevření. A takové si vybíráte i partnery. To ovšem může být problém - přestože vám imponují, těžko se s nimi dlouhodobě naladíte na podobnou vlnu. Zkuste se vašich emocí tolik nebát. 

Panna (23.8. - 22.9.)

Váš partner musí být vysoký a romantický, nadšený sportovec a citlivý umělec, za každých okolností duchaplný a zábavný společník… Jste zkrátka perfekcionistka. Ale dejte pozor, abyste se ve vašich představách o budoucím partnerovi trochu neztratila. A uvědomte si taky, že pokud budete chtít, na každém klukovi najdete něco, co vám bude vadit. Jednodušší je ubrat trochu z nároků. Vy taky nejste dokonalá. 

Váhy (23.9. - 22.10.)

Láska je slepá. Tohle rčení platí pro Váhy téměř stoprocentně. Pokud jste zamilovaná, vidíte na vašem klukovi jen to dobré a jeho negativní vlastnosti si nepřipouštíte ani v nejmenším. 

Štír (23.10. - 22.11.)

Pro Štíry je obtížné důvěřovat jiným lidem a rádi se spoléhají hlavně sami na sebe. Než by se zajímali o názory jiných, dají raději na svou intuici, což je sice pozitivní vlastnost, ale ve vztahu může snadno vést k izolaci a odloučení. 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Nemusíte být za každou cenu vždy nejsilnější a nejsamostatnější. Nechte si někdy od partnera pomoct, nechte ho, aby o vás pečoval. Proto jste ve vztahu dva, abyste se vzájemně podporovali a pomáhali si. Zkuste do toho jít naplno a láskyplně, jak to často obdivujete u jiných. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Přestaňte myslet na to, co si ostatní myslí o vašem vztahu. Pokud jste se svým klukem šťastná, užívejte si to, milujte se, smějte se a trochu méně o tom všem přemýšlejte.

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Často se cítíte osamělá a čekáte od partnera, že pocity prázdnoty ve vašem srdci automaticky zaplní. Ale to není jeho úkol a ani jeho problém. Přestaňte se litovat, na světě rozhodně nejste sama a některé věci za vás ostatní prostě nevyřeší. 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Ryby jsou často přitahovány lidmi, kteří na ně - a potažmo jejich život - nemají úplně pozitivní vliv. Jejich očekávání ve vztahu pak nejsou splněna a Ryby jsou zklamané. Zkuste se zamyslet, proč stále dokola chybujete ve výběru partnera, pokuste se chyby pojmenovat a propříště se jich vyvarovat. 

Beran (21.3. - 19.4.)

Pozor na takové partnery, kteří mají tendence vás přespříliš ovlivňovat a manipulovat s vámi! Bezpochyby by se jim to va vašem případě povedlo. Když jsou Berani zamilovaní, stávají se na partnerech snadno závislými a získají pocit, že je potřebují ke svému životu. Ve fázi zamilovanosti se to může jevit jako velmi romantické, ale ve svém důsledku to pak může pěkně zamávat se sebeúctou a sebevědomím.

Býk (20.4. - 21.5.)

Typický Býk je ve vztazích opatrný a snaží se minimalizovat veškerá rizika ze strachu před zklamáním. Proto si hledá takové partnery, kteří pro něj představují jistotu, a nepouští se do nejistých dobrodružství. Ale někdy se přece jen vyplatí trochu zariskovat - dejte si pozor, abyste stále nebyla tak opatrná a vybíravá, že jednou minete toho pravého.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Dejte si pozor, abyste se nestala obětí vaší nejistoty a nerozhodnosti. Jakákoli rozhodnutí děláte velmi nerada a obzvlášť tak závažná, jaká se týkají možného partnera. Máte strach, že zrovna ten, kterého jste potkala, není ten pravý. Stresuje vás nejen myšlenka, že vám to spolu nemusí vyjít, ale i vědomí toho, že nejste schopna se vašich obav zbavit. Kdo nic nedělá, nic nezkazí, ale na druhé straně kvůli tomu taky může přijít o lásku svého života.