Rychlé, chytré i zábavné tipy na vánoční dárky od ELLE

Pokud se nechcete prodírat davy zmatených, kteří se na poslední chvíli snaží v kamenných obchodech vybrat pro svoje blízké nějaký zajímavý dárek, zkuste naše redakční tipy na on-line shopping.

Jan Semerád, asistent redakce ELLE:
Vánoční svíčky Epinette a Perdigone od Diptyque jsou skvostným dárkem pro navození sváteční atmosféry kdekoli a kdykoli. Seženete v Simple Concept Store nebo na www.shopping-premiereavenue.com.

honzik_semerad_zapaluje_sviaky_1

Dorota Poláková, grafička ELLE
Candy kabelka na party vyrobená z recyklovaných obalů na sladkosti. Dárek třeba pro moji sestru, která miluje jak kabelky, tak sladkosti. :)
candy-kabelky.cz

Dorotka_a_candy_kabelka

Andrea Běhounková, šéfredaktorka ELLE
Letos budu vybírat dárky výhradně na www.psinadeje.cz. Jedná se o webové stránky nadačního fondu Psí naděje, který pomáhá opuštěným a týraným psům v Česku a na Slovensku. Najdete tu nejrůznější dárkové předměty od šperků, přívěsků až po termohrnky, jejichž koupí pomáháte konkrétním útulkům, anebo můžete jako já zvolit dárkové certifikáty. Moji blízcí letošní Vánoce pod stromečkem nenajdou žádné konkrétní předměty, oděvy ani knihy, zato je bude těšit vědomí, že za peníze, které bych jinak utratila za dárky, se několik pejsků dobře nají, a možná i najde nový domov.

Andrea_a_charita

Karolína Otevřelová, junior fashion editor ELLE
Kamarádce pořídím náhrdelník – pěknou šelmici na krk, protože leopardy má každý rád. :-)
www.tamsin.cz

karolina_s__elmou_na_krku

Anička Hubínková, redaktorka ELLE
Milý Ježíšku, něco pro Aničku? Moc bych si přála tričko z www.coromoro.com, kde mi ho kamarádi můžou sami nadesignovat. Fantazii ani barevným kombinacím se meze nekladou a stojí jen 350 Kč, včetně krásného dárkového balení.
A kdybych mohla, druhým dárkem by s dovolením byla úžasná voňavá kosmetika ze Chateau Mcely, Mcely Bouquet. Třeba krém na ruce Wild Thyme Hand Balm za 950 Kč je jedním z nejlepších pěsticích krémů, které jsem kdy zkusila. Po něm jsou ruce jako znovuzrozené. Dá se koupit na www.chateaumcely.com nebo v pop-up storu ve Vězeňské ulici 4, a to až do 23. prosince.

Anicka_Hubinkova_a_tricko

Bára Šťastná, editorka ELLE
Já bych si přála knihu Timothyho Ferrisse Čtyřhodinové tělo. Příručkám na hubnutí sice nevěřím a nevěřím ani jiným knihám plným rad, jak v deseti snadných krocích změnit svůj život, ale tuhle si přinejmenším se zájmem přečtu. Už proto, že vzbuzuje tolik kontroverzních reakcí.
www.melvil.cz

Bara_a_kniha

Darina Achremenková, výtvarná ředitelka ELLE
Myslím, že hravé kamarádky by moc potěšily miniaturní stromové domečky. Já sama si je taky přeju!
www.storewithoutahome.yokaboo.com

Darinka_a_pidi_domecky

Veronika Cvachová, editorka ELLE.cz
Sestře bych koupila čisticí kartáček Olay Professional Pro-X Advanced Cleansing System. Věřím, že dělá dokonalou pleť. Všude o něm čtu. Sama bych ho chtěla. U nás se zatím neprodává, ale k sehnání je v každém lepším zahraničním e-shopu s kosmetikou. Na Amazon.com stojí 26 dolarů.

Veronika_a_cistis_obliceje

Jan Králíček, fashion & beauty consultant ELLE
Ideální dárek pro každého, kdo má rád pořádek. Plastová police navržená v roce 1969 designérkou Dorothee Becker se dnes vyrábí v reedici švýcarské značky Vitra. Jmenuje se Uten.Silo a můžete ji mít v několika barvách a dvou velikostech.
www.designhned.cz

jan_kraliaek_po_adkumilovn_

Adéla Pěničková, redaktorka ELLE.cz
Ráda své blízké obdarovávám něčím, co mohou nosit stále při sobě, a vždy, když dárek uvidí, vzpomenou si na to, jak je mám ráda. Proto jsem letos vybrala prsten s jasnou zprávou: Love. Kroužek z růžového zlata pochází z dílny Zoe & Morgan a vyjde vás na sympatických 85 liber. Malá částka za dárek pro někoho, koho milujete!
www.thenandnowshop.com

Adela_a_prsten_Love
Irena Hnídková, grafička ELLE
Pro sestru, švagrovou, kamarádku nakupuju zásadně na www.asos.com.Mají tam totiž vtipné a cenově přijatelné maličkosti. Baví mě třeba jahodová čepice.

Irenka_a_cepice_

Marti Maty, šéfredaktorka ELLE.cz
Pro kamarádku objednávám punčochy, bez kterých já osobně nevyrazím na jedinou party. Henry Holland se mnou slavily úspěch i v New Yorku. K nim oblečete jednoduché šaty nebo pencil sukni, vysoké podpatky, a pozornost všech máte zaručenou. Seženete na TamsinLondon.cz.

marti_maty_a_house_of_holland

Katka Kubíčková, produkce ELLE
Pro kamarádku jsem vybrala prstové rukavice, které se dokonale hodí k oranžové peněžence Evelyn od Hermès. :-)))
www.cosstores.com

Katka_v_rukavickach_1

Zuzana Pelková, kosmetická redaktorka ELLE
Muji – to je minimalismus, kam se podíváte. Krása. Miluju jejich bytové doplňky, nábytek, věci do kuchyně, ale i do koupelny. Mám od nich gumičky (na obrázku), kalíšek na čočky, umělohmotné krabičky na kosmetiku, kartáček i flaštičku s pumpou na mýdlo a jar.
www.muji.eu

Zuzka_a_jeji_dekorace