Přejít k hlavnímu obsahu
→ zpět na článek

  1. Elle.cz
  2. Kam na nejlepší snídani v Praze podle redakce ELLE

Anna Machová, redaktorka

„Nejradši mám Café Savoy. S manželem a dcerou si dáváme anglickou snídani a vrníme blahem. K tomuhle místu nás vážou silné vzpomínky – byli jsme tam na snídani po naší tajné ranní svatbě a připíjeli si kakaem. Zrovna dnes to jsou čtyři roky.“

www.cafesavoy.ambi.cz/cz/

Kateřina Olexová, grafička

„Ráda zajdu do Esky v Karlíně, kde mají výborná míchaná vajíčka a pečou si vlastní křupavý chléb. Ráno dávám přednost klasické české kuchyni, pochutnám si na chlebu s hráškovou nebo vajíčkovou pomazánkou a ředkvičkama. Není nad klasiku.“

www.eska.ambi.cz/cz/

Kateřina Hanáčková, redaktorka

„Vstávám hrozně pozdě a někdy se mi podaří dojít si pro snídani třeba až večer. Jelikož snídaňové menu končí ve většině restaurací s úderem jedenácté dopolední, The Farm je výbornou alternativou pro ty, kteří si rádi přispí a zároveň si chtějí užít čerstvou snídani. Běžně si dám anglickou, míchaná vejce, plátky slaniny nebo hemenex a k tomu ještě lívanečky s borůvkovou polevou. A kafe. Obvykle tam nechám tak litr :) Ale stojí to za to!"

https://m.facebook.com/Farmletna/

Anna Basiková, editorka

„Výborné je karlínské bistro Proti proudu. Nádherný prostor, rodinná atmosféra, skvělé jídlo, báječná obsluha. Nejraději mám jejich pomazánky a koláče. Tohle je ráj!“

www.bistroprotiproudu.cz

Lucie Janotová, digital director Elle.cz

„Na dobrých (a dlouhých) snídaních s mým manželem o víkendech doslova ,ujíždíme‘! Poslední dobou jsme si hodně oblíbili moderní bistro v objektu Holport v pražských Holešovicích. Jejich avokádový toast a acai bowl jsou naprosto nepřekonatelné.“

www.phillscorner.cz

Tereza Spilková, obrazová redaktorka

„Mám ráda Spižírnu 1902 na Vinohradech. Dělají ten nejlepší chai latte s mandlovým nemlékem, po kterém  každý pracovní stres vypadá o něco zvládnutelněji. Moje snídaně musí být vždycky sladká, takže to na celé čáře vyhrává ovesná kaše s ovocem nebo koláč (v naprosto jakékoliv podobě), a k tomu fresh juice. To, že mají ten nejkrásnější interiér, je jenom příjemný bonus navíc. A obsluha má ode mě taky jedničku.“

www.spizirna1902.cz

Footer menu

  • --- col 1 ---
    • Newsletter
    • Předplatné
    • Kontakt
    • Redakční etický kodex
    • Volná místa
    • Inzerce
    • Všeobecné obchodní podmínky
    • RSS FEED
  • --- col 2 ---
    • Móda
    • Krása
    • Celebrity
    • Láska a sex
    • Zásady ochrany soukromí
    • Cookies zásady
  • --- col 3 ---
    • Elle Decoration
    • Horoskopy
    • Mix
  • NASTAVENÍ SOUKROMÍ
    • Doporučujeme Pravidla etikety | Slovník puberťáků | Partnerský horoskop | Testy a kvízy | Andělská čísla | Cestování | Numerologie podle data narození
    • Aktuální témata Trendy v manikúře | Minulé životy dle numerologie | Partnerské vztahy a numerologie | Seriál Ulice | Trendy pro muže 2025 | Vlasy a účesy 2025 | Boty s kožešinou zima 2025
    • Vaření a recepty Sýrová omáčka | Kuřecí vývar | Makronky | Pařížské rohlíčky | Rychlé obědy z kuřecího masa | Tipy na jednoduché obědy | Jogurtové poháry s mangem | Vosí hnízda | Linecké cukroví
    • Články Elle
    • 7 důvodů, proč kino vyhrává nad streamingem i v roce 2025
    • Vůně, které vás zahalí do hřejivého luxusu. Kašmírové parfémy se staly zimním must-have
    • To nejnovější ze světa módy: Louis Vuitton zve na svahy, Chanel překvapuje show v metru a Swarovski rozzáří celou Paříž
    • Lekce módy k nezaplacení: Čtyři teplé vrstvy, bez kterých se v zimě neobejdete
    • XXL kabát je hitem zimy, zvládnete v něm ty nejnižší teploty i večírky
    • Chanel v newyorském metru předvedl, že i vysoká móda má své místo v šatníku obyčejných žen
    • Doporučené články
    • Davida Prachaře zlobí dospívání téměř 18letého syna Františka: Kdybych měl takových všech pět dětí, asi to nedám
    • Rozverný Josef Bek očima Květy Fialové: Ženy po něm šílely a on je uměl svádět
    • Průmyslovou čtvrť architekti přetváří v žádanou adresu. Ve Vršovicích vznikají činžovní vily s charakterem
    • “Vychovala mě babička a teď potřebuje péči. Nevím, co mám dělat,” stojí před těžkým rozhodnutím Lenka
    • Proč vejce po uvaření praskají: Jak je správně zchladit, aby šla snadno oloupat
    • Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
    © 2003-2025 BurdaMedia Extra s.r.o.
    Kopírování obsahu je bez písemného souhlasu BurdaMedia Extra s.r.o. zakázáno
    BurdaMedia Extra s.r.o.

    Vyhledávání