
Anna Machová, redaktorka
„Nejradši mám Café Savoy. S manželem a dcerou si dáváme anglickou snídani a vrníme blahem. K tomuhle místu nás vážou silné vzpomínky – byli jsme tam na snídani po naší tajné ranní svatbě a připíjeli si kakaem. Zrovna dnes to jsou čtyři roky.“

Kateřina Olexová, grafička
„Ráda zajdu do Esky v Karlíně, kde mají výborná míchaná vajíčka a pečou si vlastní křupavý chléb. Ráno dávám přednost klasické české kuchyni, pochutnám si na chlebu s hráškovou nebo vajíčkovou pomazánkou a ředkvičkama. Není nad klasiku.“

Kateřina Hanáčková, redaktorka
„Vstávám hrozně pozdě a někdy se mi podaří dojít si pro snídani třeba až večer. Jelikož snídaňové menu končí ve většině restaurací s úderem jedenácté dopolední, The Farm je výbornou alternativou pro ty, kteří si rádi přispí a zároveň si chtějí užít čerstvou snídani. Běžně si dám anglickou, míchaná vejce, plátky slaniny nebo hemenex a k tomu ještě lívanečky s borůvkovou polevou. A kafe. Obvykle tam nechám tak litr :) Ale stojí to za to!"

Anna Basiková, editorka
„Výborné je karlínské bistro Proti proudu. Nádherný prostor, rodinná atmosféra, skvělé jídlo, báječná obsluha. Nejraději mám jejich pomazánky a koláče. Tohle je ráj!“

Lucie Janotová, digital director Elle.cz
„Na dobrých (a dlouhých) snídaních s mým manželem o víkendech doslova ,ujíždíme‘! Poslední dobou jsme si hodně oblíbili moderní bistro v objektu Holport v pražských Holešovicích. Jejich avokádový toast a acai bowl jsou naprosto nepřekonatelné.“

Tereza Spilková, obrazová redaktorka
„Mám ráda Spižírnu 1902 na Vinohradech. Dělají ten nejlepší chai latte s mandlovým nemlékem, po kterém každý pracovní stres vypadá o něco zvládnutelněji. Moje snídaně musí být vždycky sladká, takže to na celé čáře vyhrává ovesná kaše s ovocem nebo koláč (v naprosto jakékoliv podobě), a k tomu fresh juice. To, že mají ten nejkrásnější interiér, je jenom příjemný bonus navíc. A obsluha má ode mě taky jedničku.“