Přichází Magnum Ruby! I Ivana Mentlová si ráda zahřeší

Dlouho očekávaná novinka roku 2020 je tu! Světový expert na zmrzliny všeho druhu, značka Magnum, přichází na trh s dosud nevídaným spojením lahodné zmrzliny z bílé čokolády, malinového krému a čokoládovou polevou z Ruby kakaových bobů. Ta potěší nejen všechny milovníky zmrzliny, ale i gurmány, kteří rádi experimentují s novými chutěmi a vůněmi.

Poznávací znamení? Rubínová barva. Ta stejně jako příchuť připomínající maliny, se v tomto typu čokoládové polevy vyskytuje zcela přirozeně a bez umělých přísad. Kombinací této polevy z Ruby kakaových bobů se zmrzlinou z bílé čokolády se prémiová značka Magnum postarala o zcela nevšední zážitek. 

 

 

V čem spočívá tajemství růžové čokolády?

V unikátním výrobním procesu, během kterého se z kakaových bobů odrůdy Ruby uvolňuje přirozená chuť bobulovin a zároveň vyniká jedinečný barevný tón. Otcem nového druhu čokolády je společnost Barry Callebaut, přední světový výrobce prémiových čokolád s více než 175 lety zkušeností. Právě jeho dlouholetá expertíza a přes 10 let vývoje daly vzniknout produktu, který představuje největší novinku ve světě čokolády od objevení bílé varianty před 80 lety. Rubínová pochoutka se po svém uvedení v roce 2017 hrdě postavila do jedné řady k čokoládě hořké, mléčné a bílé.

Díky jedinečné chuti a ohromujícímu vzhledu se čtvrtému typu čokolády brzy dostalo velkého aplausu ze strany šéfkuchařů a cukrářů. Její sláva se postupně rozšířila v Tichomoří, Evropě, Jižní Americe a na Středním východě. Řemeslné i spotřební značky začaly Ruby používat při výrobě cukrovinek, zákusků i sušenek. Nyní si mohou chuť polevy z Ruby kakaových bobů vychutnat i milovníci zmrzliny v podobě exkluzivní Magnum Ruby. 

A jaká je?

Není hořká, mléčná ani sladká – je zkrátka jedinečná.

 

Magnum